Bedrijfsblog

Blog laten schrijven

Eens samenzitten?

En bekijken wat een bedrijfsblog voor jou kan doen?

Doen we!

Een bedrijfsblog laten schrijven? Goed plan! Onze copywriters zorgen voor een bedrijfsblog met interessante, aantrekkelijke artikels. Met een sterke bedrijfsblog toon je je expertise en wordt je website beter gevonden op Google.

Waarom een bedrijfsblog laten schrijven?

Een bedrijfsblog is een ideale manier om jouw expertise in bepaalde onderwerpen te tonen. Je kunt een volledig artikel uitweiden aan een specifiek onderwerp en hebt dus voldoende ruimte om het uitgebreid over het onderwerp te hebben. Dit maakt een bedrijfsblog erg waardevol voor potentiële klanten.

 

Vindbaarheid op Google

Met een bedrijfsblog verhoog je je vindbaarheid op zoekmachines als Google. Met een blogartikel kun je heel gericht een antwoord geven op een vraag waar je doelgroep mee zit. Je artikels zijn dus enorm relevant. Daarom komen ze makkelijker bovenaan in de zoekresultaten van Google.

 

Een professionele copywriter voor jouw bedrijfsblog?

Je kunt in principe perfect zelf aan de slag en blogartikels schrijven. Vaak neemt een bedrijfsblog echter meer tijd en moeite in beslag dan verwacht. Niet alleen het schrijven van de blogartikels, maar ook het bedenken van onderwerpen, publiceren en delen vraagt kostbare tijd.

Daarnaast zijn zelfgeschreven blogartikels vaak weinig geoptimaliseerd voor de Google Zoekresultaten (SEO). Het artikel trekt daarom minder bezoekers naar de website dan eigenlijk zou kunnen.

 

De copywriters van BeeNobby schrijven sterke blogartikels die geoptimaliseerd zijn voor Google. We ondersteunen je ook met het vinden van blogonderwerpen en, wanneer gewenst, het publiceren en delen van de artikels.

 

Vraag je offerte voor een bedrijfsblog

Wij verwerken je gegevens op een veilige manier volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?

Copywriting

Copywriting

SEO

Communicatie

Communicatieplan

Communicatie

Eens babbelen over jouw Bedrijfsblog?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak