BeeNobby, the new Bee in town

Al van BeeNobby gehoord? Nog niet? Wij zijn BeeNobby, een gloednieuw en kersvers communicatiebureau. Klein, gepassioneerd, vastberaden en met een vlotte pen!

Ons doel, onze missie

Onze missie is om bedrijven opnieuw te connecteren met hun klanten, om hun relaties te vernieuwen, te versterken en om nieuwe relaties aan te gaan. Wij wakkeren je communicatie aan en inspireren met sterke copy en creativiteit!

Wie is onze favoriete doelgroep?

De kleine en middelgrote bedrijven. Geen tijd om keer op keer nieuwe blogteksten te schrijven of om elke week een nieuwe facebook-, linkedIn-, Instagram- of pinterestpost te verzinnen? Of heb je geen idee hoe je er aan moet beginnen? Wil je nieuwe website-teksten die het liefst van al SEO-proof zijn, maar heb je geen idee hoe of wanneer je er tijd gaat voor maken om ze eens onder handen te nemen? Wil je een brochure, folder, advertentie, jaarverslag, … , maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Geen paniek, BeeNobby helpt je op weg!

Hoe doen we dat?

We helpen, adviseren en ontwerpen communicatie via print, website, social media of we ontwikkelen speciaal voor jou een communicatiestrategie voor op lange termijn. Op zoek naar een inspirerende print, nieuwe SEO-proof websiteteksten of catchy socialmediaposts?

BeeNobby is het communicatiebureau dat je hiermee helpt!

Waarom is een honingbij deel van ons logo?

We zijn geen imkers, maar doen het kleine honingbijtje wel eer aan. Een honingbij is zonder twijfel een onmisbare schakel in de natuur. Net zoals communicatie een onmisbare schakel is binnen bedrijven. Communicatie zorgt ervoor dat mensen je leren kennen, dat je meer verkoopt en het zorgt er ook voor dat je service verbetert, zowel voor de verkoop als na de verkoop. Niet alleen is een honingbij een onmisbare schakel, ze is ook sociaal, ijverig en een zeer aanpasbaar wezentje.

BeeNobby communication agency

Wij staan garant voor hand-on communicatie die sociaal, snel en op maat van jouw KMO is. Let dus maar op!

There is a new bee in town!