ABC Expo

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case BeeNobby ABC Expo Google Ads

ABC Expo is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in draagbare en mobiele systemen zoals displays, rollups en banners. Een goede relatie met de klant, een zo hoog mogelijke prijs-kwaliteit en duurzame producten komen bij ABC Expo op de eerste plaats.

Marketingadvies en Google advertenties

Sinds enkele jaren maken, beheren en optimaliseren we de Google Advertenties van ABC Expo. We maken ABC Expo zichtbaar in de zoekresultaten en genereren traffic naar de website. 

Dit gaat verder dan advertenties maken. We ondersteunen ABC Expo met hun volledige online marketing en SEO. Vaak gebeurt dit in een adviserende rol, waar ze met vragen, suggesties en opmerkingen bij ons terecht kunnen. Samen bespreken we de mogelijkheden en zien we wat we kunnen doen. 

 

Rapporteren en optimaliseren

Iedere maand ontvangt ABC Expo een uitgebreid rapport van de prestaties van de Google Advertenties en de website. Dit rapport wordt opgesteld door een marketingexpert die de resultaten interpreteert en in een bevattelijke tekst giet. Daarnaast wordt telefonisch het rapport overlopen om samen de resultaten te bespreken en interpreteren.

Dankzij deze werkwijze kunnen we ook makkelijker opportuniteiten en verbeteringsmogelijkheden blootleggen en gebruiken om de advertenties en prestaties op de website te optimaliseren.

 

 

Meer Projecten