Bostore

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case BeeNobby Bostore

Bostore is een verdeler van raamdecoratie, zonwering, terrasoverkappingen en garagepoorten. Met persoonlijk advies en kwalitatieve producten gaat het bedrijf voor meer comfort in en om de woning van elke klant.

Dit deden/doen we voor Bostore

Bostore had nood aan een nieuwe, professionele website die mee was met haar tijd. Een website met een sterke SEO-score, zodat ze bovenaan de juiste zoekresultaten staat, die een goede gebruikservaring biedt en een aangenaam design heeft. Met die nieuwe website wilde Bostore meer gebruik kunnen maken van het internet, onder andere via digitale marketing.

Nieuwe website met oog voor SEO

We zorgden voor een gloednieuwe website die voldoet aan de eisen van zowel Bostore als die van Google. Met slimme copywriting en een goede opbouw zorgden we voor een website die goed gevonden wordt op Google. Klanten kunnen er gemakkelijk producten vinden en mooie, grote beelden ervan zien. Ze kunnen snel en zonder problemen contact opnemen of een offerteaanvraag doen.

Digitale marketing: Social media & Google Ads

Een goed opgebouwde nieuwe website is één ding, er voldoende bezoekers op krijgen is een ander. Ook daar hielpen wij Bostore mee. Met digitale marketing op sociale media zorgden we voor traffic naar de website en een mooie verhoging van het aantal offerteaanvragen. Ook na de lancering van de website deden we voor Bostore nog aan digitale marketing naar aanleiding van campagnes en promoties.

Niet alleen social media marketing, maar ook Google Ads behoren tot de marketingmix van Bostore. We startten het Google Ads-account op en optimaliseren deze wekelijks. Elke maand ontvangt Bostore een bevattelijk rapport met de resultaten van de advertenties.


Signage

Na de verhuizing van de Bostore showroom hielpen we hen bij de signage van hun nieuw pand. We ontwierpen nieuwe gevelstickers en parkeerborden. Ook stickers met openingsuren werden door BeeNobby ontworpen en besteld.

 

Social media beheer

We zorgen voor het volledige social media beheer van Bostore. We creëren een contentplanning en voorzien het Facebook- en Instagramaccount van content.

Ook het conversatiemanagement nemen we op ons. We beantwoorden persoonlijke berichten en reacties onder posts en koppelen waar nodig door aan Bostore zelf.

Het contentplan is een flexibel plan. Dit wil zeggen dat er à la minute posts kunnen veranderen of toegevoegd worden bij een suggestie van Bostore of een relevante gebeurtenis in de actualiteit.

Meer Projecten