Lammertyn.net

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case BeeNobby Lammertyn.net

Lammertyn.net is een bedrijf uit Beveren dat afvalcontainers verhuurt. Ze verzorgen ook de lediging van de rolcontainers en het transport van het afval.

 

Lammertyn.net en Communciatiebureau BeeNobby werken al jarenlang samen. We beheren het Google Ads-account van Lammertyn.net en beheren daarnaast ook de social media accounts (Facebook en LinkedIn).

Naast deze vaste taken staan we ook steeds paraat om vragen van Lammertyn.net te beantwoorden en om nieuwe projecten mee waar te maken. Dit gaat over kleinere taken, zoals designwerk of copywriting, maar ook over grotere, meerlagige projecten. Hieronder lees je meer over 2 van onze favoriete projecten:

 

Project 1 - Blijf niet bij de zakken zitten

In 2019 wilde Lammertyn.net campagne voeren in de provincie Oost-Vlaanderen om bedrijven te laten overstappen van afvalzakken op een afvalcontainer. Lammertyn.net en BeeNobby waren voorheen al partners voor het schrijven van blogartikels, het onderhouden van sociale media en het beheren van Google Ads.

Toen de vraag kwam om een campagne te bedenken en uit te voeren, gingen we dan ook maar wat graag voor Lammertyn.net aan de slag.

 

Met het marketingplan dat BeeNobby eerder maakte voor Lammertyn.net als basis, ontwikkelden we een campagneplan. Onder het motto 'Blijf niet bij de zakken zitten' maakten we een strategie en plan om een half jaar lang campagne te voeren.

 

Ook de uitvoering van het plan werd verzorgd door BeeNobby:

  - Professionele campagnebeelden
  - Contentplan social media
  - Online marketing (Google Ads + Social media)
  - Design & drukwerk
  - ...

 

Doorheen de hele campagne volgden we de resultaten nauw op en stuurden we bij waar nodig. We hielden Lammertyn.net steeds op de hoogte via persoonlijk contact en overzichtelijke rapporten.

 

 

Project 2 - Uitbreiding werkingsgebied 2020

In 2020 maakten we opnieuw een volledig marketingplan voor Lammertyn.net. Deze keer niet om het huidige werkingsgebied te bespelen, maar om uit te breiden naar aanliggende gebieden.

Met een campagnewebsite, in het oog springende Facebookadvertenties en ondersteunende Google Adwordscampagnes trekken we klanten aan van buiten het huidige werkingsgebied. Van Antwerpen tot Aalst en van Brussel tot Eeklo.

 

De uitbreidingscampagne begon met een uitgebreide analyse van doelgroep en bedrijf. Welke regio's zijn interessant en welke troeven van Lammertyn.net moeten zeker in de verf gezet worden om de doelgroep te kunnen overtuigen?

Deze bevindingen bundelden we in een nauwkeurig communicatie- en marketingplan. Na het maken van deze strategie, was het tijd voor het échte werk.

 

Tijdens de campagne verzorgden we alle communicatie- en marketingactiviteiten. Van Facebookposts en blogartikels tot Google Ads en fysieke kaartjes. Uiteindelijk waren er, ondanks de Coronapandemie, bijna de helft meer contact- en prijsaanvragen dan dezelfde periode het jaar ervoor.

Mede dankzij het succes van deze campagne opende Lammertyn.net in 2021 een gloednieuwe vestiging in Evergem om de ophalingen in die regio vlotter te doen verlopen.

Meer Projecten