Garage Baeten: Road Shop

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case Garage Baeten: Road Shop

Een businessidee van nul af aan helpen opbouwen tot een mooie zaak. Da's een uitdaging die we maar al te graag aan gaan. Garage Baeten kwam naar ons toe voor de volledige branding van hun nieuwe tankshop.

De naam van de winkel

Allereerst gingen we op zoek naar een geschikte naam voor de tankshop. In nauwe samenspraak met de klant kwamen we al snel met enkele kanshebbers.

Het vinden van de naam ging deels gepaard met het maken van het logo. Namen die kans maakten werkten we meteen uit met enkele stijlelementen en kleurcombinaties. Op die manier werd het proces visueler voor de klant en kregen we gerichte feedback om op verder te werken.

Na wat brainstorms en aanapassingen werd uiteindelijk de 'Road Shop' geboren. Een winkel waar bestuurders terecht kunnen voor alles voor onderweg: snacks, drinks en supplies.

 

Een strak logo dat voor zich spreekt

De naam 'Road Shop' laat niet veel aan de verbeelding over. Het zegt klaar en duidelijk wat het is. Het logo moest dat ondersteunen. Niet rond de pot draaien, niet te veel tierlantijntjes. Wel een strak logo dat toont wie en wat Road Shop is.

Ook hier werkten we nauw samen met de klant. Enkele voorstellen gingen naar de klant, gerichte feedback kwam terug. Na een paar keer heen en weer hadden we het gewenste logo te pakken.

 

Logo Road Shop - Branding Garage Baeten

 

En nu: dat logo laten zien!

De naam was er, het logo was er en de winkel zelf was er intussen ook. Hoog tijd dus om de nagelnieuwe huisstijl aan de mensen te laten zien!

Allereerst zorgden we met vensterstickers en een stoepbord voor visibiliteit bij voorbijgangers, tankers en bezoekers van de garage. 

Gevelstickers Road Shop Garage Baeten

Stoepbord Road Shop

 

Social media beheer

Naast de branding van de Road Shop ondersteunen we Garage Baeten ook bij het beheren van hun Facebookaccount. We onderhouden het account met het design en posten van berichten.

We houden daarnaast de klant ook op de hoogte van vragen die gesteld worden bij berichten en we actualiseren het account wanneer nodig (bv bij wijziging van de openingsuren).

 

Een leuk project vol creativiteit

Het creëren van de huisstijl voor de tankshop was een boeiend project. Het was leuk om samen te werken met zo'n enthousiaste, meedenkende klant. We konden onze creativiteit de vrije loop laten gaan en kwamen uiteindelijk tot een mooi resultaat.

Meer Projecten