Hörmann Belgium

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case Hörmann Belgium - Communicatiebureau BeeNobby

We ondersteunen Hörmann Belgium op aanvraag met projecten binnen communicatie en marketing. Zowel voor de strategievorming als de uitwerking van een campagne staan we Hörmann bij.

Ondesteuning in specifieke projecten

Hörmann Belgium is een van de grootste verderlers van garagepoorten en deuren in België. Wij ondersteunen Hörmann bij specifieke projecten, zoals bij het maken van een e-mailing of visual.

De ondersteuning van BeeNobby is erg breed. Gaande van strategievorming tot uitwerking. Zo onderzochten we de optimale opbouw van landingspagina's voor specifieke campagnes, om ze daarna ook van teksten te voorzien. We verzorgden hierin dus de strategievorming én de uitwerking (copywriting, in dit project).

 

E-mailing schrijven, opmaken en coderen

Een van de wat uitgebreidere opdrachten voor Hörmann Belgium was een e-mailing voor de bestaande klanten om de verbeterde binnendeuren van Hörmann te promoten.

In dit project deden we alles van het uitdenken van het concept tot het uitwerken van de e-mailing. Een responsief html-bestand werd aangeleverd en kon rechtstreeks door Hörmann gekopieerd en geplakt worden in de e-mailingsoftware.

Meer Projecten