Monx Roasters

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Communicatiebureau BeeNobby referentie Monx Roasters

Koffiebranderij Monx Roasters samen met Communicatiebureau BeeNobby. Dat is een 100% Zonhovense connectie. BeeNobby verzorgde het communicatieplan voor Monx en ondersteunt hen vandaag met social media beheer en online marketing.

Communicatieplan

Monx Roasters was op zoek naar een ondersteunende partner voor communicatie en marketing. Daarvoor moesten ze niet ver de deur uit, want een dikke honderd meter verder ligt Communicatiebureau BeeNobby.

Na een eerste kennismakingsgesprek gingen we aan de slag met het maken van een communicatieplan. We onderzochten hierin onder meer de doelgroep, boodschap en geschikte communicatiekanalen voor de koffiebranderij. Het communicatieplan werd een overzichtelijk document dat als houvast gebruikt kan worden voor alle bedrijfscommunicatie.

 

Aansluitend bij het communicatieplan maakten we ook een contentplan voor 12 maanden. Hierin bepalen we over welke onderwerpen er kan gecommuniceerd worden per kanaal. 

 

Social media beheer

Vandaag helpen we Monx bij het invullen van dat contentplan. In samenwerking met de zaakvoerders zelf zorgen we ervoor dat de social media accounts gevuld worden met relevante, engaging content.

Je kunt Monx Roasters volgend op Facebook en Instagram.

 

Online marketing

Ten slotte verzorgen we mee de online marketing van Monx Roasters. Op sociale media, Google en via e-mailmarketing bereiken we efficiënt de doelgroep met gerichte, creatieve campagnes.

De ondersteuning van BeeNobby gaat van planning, over het maken van visuals en teksten tot optimalisatie en rapportage. Steeds in nauwe samenspraak met Monx zelf.

Meer Projecten