Ter Heuven

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case BeeNobby Ter Heuven - webshop en logo

Ter Heuven is een concept store is hartje Zonhoven. Klanten kunnen er terecht voor beauty- en verzorgingsproducten, maar ook voor beautybehandelingen en workshops. Tot voor kort kon dit alles enkel via de fysieke winkel. Vandaag verkoopt Ter Heuven deze producten ook online via een webshop, mét een nieuw logo!

 

De overstap van fysiek naar hybride

Ter Heuven heeft lang op de 'klassieke manier' gewerkt. Als fysieke winkel die met mond-tot-mondreclame mensen uit de buurt naar de winkel trekt. Daar is uiteraard niets mis mee maar toch voelde uitbaatster Katty dat er, zeker na corona, iets mocht veranderen.

Daarom kwam ze bij Communicatiebureau BeeNobby aankloppen. Na wat gebrainstorm en gespar was duidelijk dat een webshop voor Ter Heuven de nodige stap was. En daarmee zette Ter Heuven ook de stap van een klassiek fysiek verkoopmodel naar een modern hybride systeem. Wie wil kan online bestellen of boeken, maar mensen kunnen nog steeds bij Ter Heuven winkelen zoals ze dat jaren gedaan hebben: met een goede babbel en beauty-advies op maat.

Op die manier blijft de identiteit van Ter Heuven behouden, maar gaat het toch mee met de tijd.

 

Een mooie, gebruiksvriendelijke webshop

Belangrijk in dit project was dat de webshop stijlvol en niet te ingewikkeld moest worden. Als beautyspecialist moet er immers veel aandacht zijn voor het esthetische. Daarnaast moeten klanten gemakkelijk producten kunnen bestellen, zonder te veel toeters en bellen.

Dat is juist wat we met deze webshop hebben gedaan. Een simpele, logisch opgebouwde webshop waar je zonder account producten kunt bestellen en behandelingen kan boeken.

 

product webshop ter heuven

 

Een gloednieuw logo

Het logo van Ter Heuven ging al een hele tijd mee en was aan vervanging toe. Daarom besloten we om bij de nieuwe webshop ook voor een gloednieuw logo te gaan.

Een nieuw logo moest strakker zijn en meer klasse uitstralen. Bovendien moest het logo op verschillende achtergronden passen. Hieronder het resultaat:

 

Logo Ter Heuven

 

Verzendingen en voorwaarden

Een webshop moet uiteraard niet alleen mooi zijn. Er komt veel meer kijken dan enkel het bouwen van de webshop zelf. Communicatiebureau BeeNobby verzorgde daarnaast ook het contact met BPost om de bestellingen te leveren. Bovendien zorgden we voor de volledige opstart van betalingssystemen en het opstellen van documenten als algemene verkoopsvoorwaarden, cookie policy, retourbeleid etc.

 

Ook communiceren over de webshop

Na het bouwen van de webshop verzorgden we de communicatie voor de lancering. We zetten een lanceringscampagne en een back to school-actie op poten om de webshop op de rails te krijgen.

Deze campagnes liepen over Facebook en Instagram, zowel organisch als via betaalde promoties.

Lancering webshop Ter Heuven

Meer Projecten