Van Kaathoven

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case Van Kaathoven - Google Ads - Communicatiebureau BeeNobby

Via online adverteren leads genereren en zo nieuwe klanten binnenhalen. Dat was de doelstelling waarmee het Nederlands Van Kaathoven naar ons kwam. We deden al soortgelijke diensten voor zusterbedrijf Lammertyn.net. De positieve resultaten van dat project deden ook Van Kaathoven de stap naar digitale marketing wagen.

Lammertyn.net als voorganger

Van Kaathoven is de Nederlandse zus van Lammertyn.net uit Beveren. Voor Lammertyn.net zijn we al jarenlang de communicatie- en marketingpartner.

Mede door de positieve resultaten van deze campagnes zet Van Kaathoven sinds dit jaar ook in op digitale marketing, in de vorm van Google Ads. Met de ondersteuning van BeeNobby, natuurlijk.

 

Google Ads van A tot Z

We bouwden het Google Ads account van Van Kaathoven helemaal uit. De strategiebepaling voor het account deden we in nauwe samenwerking met de klant. Op die manier kunnen we de advertenties van dag 1 specifiek targetten naar de juiste doelgroep.

Voor twee diensten van Van Kaathoven creëerden we advertentiegroepen: de afvalophaling en de productvernietiging. Voor deze advertenties krijgt Van Kaathoven maandelijks een uitgebreid, bevattelijk rapport met tekst en uitleg van een expert.

Te allen tijde kan Van Kaathoven aankloppen voor gewenste wijzigingen of advies.

Meer Projecten