Verwarmingspunt

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case Verwarmingspunt - Communicatiebureau BeeNobby

Verwarmingspunt wilde graag haar online visibiliteit vergroten. Na een strategiebepaling bouwden we een nieuwe website met blogmogelijkheid. Daarnaast verzorgen we de content van verwarmingspunt op sociale media en schrijven en uploaden we maandelijks een nieuw SEO-geoptimaliseerd blogartikel op de website.

Online visibiliteit

Verwarmingspunt zocht een manier om gezien te worden op het internet. Niet alleen om hun verwezenlijkingen te tonen, maar ook om de doelgroep antwoorden te geven op de vele vragen die ze kregen. 

Met de hoge energieprijzen als gevolg van de coronapandemie en de oorlog in Oekraïne zaten duidelijk veel mensen met vragen over hoe ze konden besparen op energie. Daarbovenop kwam nog eens het klimaatverhaal, waarbij vragen over zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame installaties de kop opstaken.

Na uitgebreid overleg kwamen we samen tot onze communicatiestrategie. We bouwden een nieuwe website voor Verwarmingspunt (met blogsectie en SEO-geoptimaliseerd) en vulden we het Facebookaccount van Verwarmingspunt met content.

 

Een nieuwe website bouwen voor Verwarmingspunt

Om mensen snel en overzichtelijk een antwoord te kunnen geven op vragen, bouwden we een nieuwe website met blogmogelijkheid. Verwarmingspunt had al een website, een subsite van Viessmann, maar deze had beperkte mogelijkheden en was niet voldoende geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Daarom bouwden we een relatief kleine nieuwe website, met als doel te informeren en het de doelgroep gemakkelijk te maken om contact op te nemen. Bezoekers kunnen snel zien wat Verwarmingspunt doet, in de blogartikelen kunnen ze zichzelf informeren over verwarmingsinstallaties, duurzaamheid enzovoort. Via het contactformulier en prijsvraagformulier kan men Verwarmingspunt gemakkelijk bereiken.

Bekijk de nieuwe website van Verwarmingspunt >

 

Blogartikels schrijven en uploaden

De blogartikels die op de website van Verwarmingspunt verschijnen worden door Communicatiebureau BeeNobby geschreven. Uiteraard gebeurt dit steeds met de expertise van Verwarmingspunt.

Zo geeft Verwarmingspunt aan welke topics er populair zijn bij de doelgroep en met welke vragen ze zitten. Met de info van Verwarmingspunt schrijven we een bevattelijk artikel dat geoptimaliseerd is om hoog in de Google Zoekresultaten te verschijnen bij relevante zoekopdrachten.

 

De Facebook-pagina van Verwarmingspunt beheren

De blogartikels delen we, samen met andere content, op het Facebook-account van Verwarmingspunt. Deze pagina deelt verwezenlijkingen van Verwarmingspunt, maar het geeft ook antwoorden op vragen waar volgers mee zitten.

Volgers van het account kunnen zo op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de sector.

Meer Projecten