Vettenburg

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case BeeNobby Vettenburg

Vettenburg is een verdeler van talloze zonweringproducten, van raamdecoratie tot volledige terrasoverkappingen. BeeNobby zorgt voor visibiliteit op het Google Zoeknetwerk door het onderhouden van de blogsectie en het beheren van de Google Ads. Daarnaast verzorgen we ook de advertenties op social media.

Dit doen we voor Vettenburg

 

Vettenburg wilde meer klanten naar de showroom trekken door middel van online marketing. Hiervoor kwam het bij ons communicatiebureau aankloppen. Bedoeling is om binnen het marketingbudget zo efficiënt mogelijk leads en klanten binnen te halen.

 

SEO Blogartikels

Om op lange termijn vaker in de zoekresultaten gevonden te worden, schrijven we maandelijks een blogartikel dat geoptimaliseerd is voor zoekmachines. De onderwerpen en inhoud bespreken we met Vetteburg, waardoor de artikels relevant zijn voor de lezer én gevonden worden op Google.

We verzorgen niet alleen de copy, of tekst, van de blogartikels. We zorgen ook elke keer voor een mooie hoofdafbeelding in het juiste formaat. Ten slotte publiceren we ook de artikels op de website na goedkeuring. Op die manier bespaart Vettenburg waardevolle tijd en kunnen zij zich bezig houden met hun core business.

 

Google Ads

Om snel bovenaan de zoekresultaten te verschijnen, beheren we ook de Google Ads van Vettenburg. BeeNobby verzorgde alles. Van het opzetten van het account tot nauwkeurig zoekwoordonderzoek, van doelgroepanalyse tot het schrijven van in het oog springende advertenties.

Vettenburg krijgt maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten van het Google Ads account. Niet alleen cijfers en grafieken, maar ook met een telefonische nuance in mensentaal  van onze expert. Tijdens dit gesprek is er wanneer nodig ook uitgebreid de tijd voor vragen, suggesties en opmerkingen.

 

Social media advertising

Wanneer nodig staan we klaar om campagnes op social media in mekaar te boksen. Doorheen het jaar heeft Vettenburg allerhande promoties of andere boodschappen die ze via Facebook en Instagram tot bij de doelgroep willen brengen.

Op die momenten staan wij klaar om op korte tijd een krachtige social media campagne op poten te zetten. Na briefing van Vettenburg ontwerpen we advertentievoorbeelden en bepalen we doelgroep en budget. Na wat sparren komen we tot een sterke campagne, die we volledig publiceren en beheren.

Na afloop van de campagne bezorgen we de resultaten op een overzichtelijke manier.

Meer Projecten