Webflux

Jouw project bespreken?

We nemen graag de tijd om jouw idee of project vrijblijvend te bespreken.

Contacteer ons

Of plan meteen een gesprek in

Case BeeNobby Webflux SEO Copywriting

Webflux is een websitebouwer die meedenkt met de klant. Met een ruim 8 jaar ervaring is Webflux synoniem geworden voor een gedreven en persoonlijke service.

SEO-copywriting voor websites

Webflux bouwt websites voor bedrijven en organisaties uit allerhande sectoren. Een website is echter niet zomaar wat opgemaakte code op het internet gooien. Een website moet deel uitmaken van een groter geheel. Het moet passen in je bedrijfscultuur en plannen op langere termijn. Daarnaast moet een website op de juiste manier tekstueel ingevuld worden. Hier komt BeeNobby in het verhaal voor.

Wij vullen Webflux websites tekstueel in en zorgen ervoor dat ze niet enkel aangenaam leesbaar en activerend zijn voor de bezoeker, maar dat de website ook hoog scoort in de Google zoekresultaten. Dit proces noemen we SEO (Search Engine Optimization). 

 

Webteksten voor eigenaar, bezoeker en google

Een website is goed geschreven als 3 partijen tevreden zijn: de eigenaar van de website, de bezoeker van de website en Google.

Eigenaar van de website

Om de eigenaar van de website (het bedrijf, de organisatie, de persoon,...) tevreden te maken, gaan we vrijwel altijd eerst op gesprek. In dit gesprek bespreken we het doel van de website en hoe de klant de website wil zien. Daarnaast hebben we het over het bedrijf zelf. Waarvoor staat het bedrijf? Waarom kiezen klanten voor jou en niet voor een concurrent? Wat maakt jouw bedrijf uniek? ... Op deze vragen vinden we samen en antwoord. Aan de hand van de antwoorden schrijven we vlot leesbare websiteteksten die vertellen wat het bedrijf wil vertellen.

Bezoeker van de website

De bezoeker van de website wil zo snel mogelijk de nodige informatie hebben en wanneer nodig makkelijk kunnen bestellen. Daarom schrijven we de websiteteksten op een activerende, maar toch aangenaam leesbare manier. Elke tekst is logisch opgebouwd en deel van het totaalplaatje.

Google

Ten slotte maken we Google tevreden door onder andere op de juiste plaatsen in de tekst de juiste zoekwoorden te plaatsen. We schrijven de teksten op zo'n manier dat Google de website makkelijk vindt en hoog in de zoekresultaten zet.

 

 

Enkele websites met BeeNobby-teksten

  - Advocatenkantoor Schillebeeks

  - BZ-Punt

  - Royakkers Planten en Fruit

  - RCB Grivan

  - Maldex

 

 

 

Meer Projecten