Blog - Communicatie

Hoeveel kost een goede copywriter?

Een goede copywriter achter de hand hebben is een grote troef voor elk bedrijf. Maar hoeveel kost een goede copywriter? In dit artikel lees je hoeveel een copywriter gemiddeld kost en waar je op moet letten bij het kiezen ervan.

Lees verder

6 Copywriting tips: Zo schrijf je betere teksten

Een sterke tekst schrijven is moeilijker dan het lijkt. Een sterke tekst is vlot leesbaar, logisch opgebouwd en to the point. Bedrijven die sterke teksten gebruiken in hun communicatie, behalen dan ook betere resultaten. In dit artikel geven we enkele copywriting tips om betere teksten te schrijven.

Lees verder

Een blog starten: Wordpress of Wix?

Wil jij een blog op je website? Goed idee! Een blog laat je je expertise tonen in specifieke onderwerpen. Daarnaast maakt een blog je website beter vindbaar. De vraag van vandaag: Als je een blog wil starten, gebruik je dan best Wordpress of toch beter Wix?

Lees verder

Scoren Wordpress-websites beter in Google?

Wordpress-websites zijn relatief makkelijk te maken, kunnen snel aangepast worden en hebben duizenden plugins voor het kiezen. Het populaire CMS ondersteunt websitebouwers met de opmaak, inhoud en snelheid van de website, maar ook met SEO. Onze vraag: scoren Wordpress-websites ook effectief beter in de Google zoekresultaten?

Lees verder