Drukwerk


Drukwerk laten ontwerpen? Of het nu gaat om een flyer, brochure, affiche of raambestickering, BeeNobby verzorgt jouw drukwerk van A tot Z.

We luisteren naar je wensen en creëren een stijlvol ontwerp voor jouw drukwerk. Indien gewenst kun je ook het drukken van het drukwerk aan ons over laten. Wij werken samen met enkele vertrouwde printpartners.

Design én tekst

Wil je een brochure, flyer, affiche… laten ontwerpen? Dan kun je het design ervan overlaten aan onze specialisten, maar ook de teksten!

Op basis van door jou gegeven info vullen we het vers ontworpen drukwerk met vlot leesbare, doelgerichte teksten.

Drukwerk ontwerpen en laten drukken visual

“Welk drukwerk kan BeeNobby voor mij maken?”

Je kunt beroep doen op de designers van BeeNobby voor zowat al het drukwerk dat je maar kunt verzinnen:

  • Brochures
  • Flyers
  • Affiches
  • Signage
  • Vensterstickers
  • Wagenbestickering
  • Naamkaartjes
  • Brieven
  • Kaartjes
  • Banners

Passend in jouw huisstijl

Gedrukte communicatie vanuit jouw bedrijf moet uiteraard aansluiten bij je huisstijl. Hier houden onze designers altijd rekening mee. We ontwerpen drukwerk dat in de communicatie van je onderneming past.

Heb je een huisstijlgids die we kunnen gebruiken? Dan kunnen we perfect de look-and-feel van je bedrijf overnemen. Geen huisstijlgids? Dan zorgen we voor een creatief ontwerp dat perfect in het totaalplaatje past.

Drukwerk ontwerpen in huisstijl visual

Alles soorten drukwerk

Brochures, naamkaartjes, wagenbestickering, banners… We verzorgen alle soorten drukwerk van A tot Z.

Snelle oplevering

We spelen kort op de bal. We sturen ontwerpen naar je toe en verwerken feedback zo snel mogelijk in een nieuwe versie, tot we het gewenste resultaat bekomen.

In jouw huisstijl

We houden steeds rekening met jouw input en jouw bestaande huisstijl. Zo past je drukwerk goed in de rest van je bedrijfscommunicatie.

Zo gaat BeeNobby te werk:

Wil jij je drukwerk laten ontwerpen door BeeNobby?

Laat ons weten wat voor drukwerk je wil laten maken. Ben je niet zeker welk drukwerk geschikt is voor jouw campagne, project of doelstelling? Aarzel dan niet om ons advies te vragen!

Contacteer ons of maak meteen een afspraak in onze kalender via de knoppen hieronder. Na een eerste contact ontvang je een prijsofferte op maat van jouw project. Na akkoord gaan we meteen voor je aan de slag.

Je ontvangt snel proefontwerpen van je drukwerk. Hier kun je feedback op geven, die wij dan weer verwerken tot het perfecte eindresultaat.

Ook voor het drukken van je drukwerk kun je op ons rekenen. We werken samen met vertrouwde drukpartners die fantastische kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.

“Super creatief en snel geleverd!”

Flyers, kaartjes, brochures, advertenties… voor het schrijven en ontwerpen van drukwerk ga ik nog maar naar één plek: BeeNobby!
Katty Huberty-Pieters
Ter Heuven

Wil jij professioneel drukwerk?

Neem contact op of maak een afspraak voor meer info en een prijsofferte op maat.