honingraatstructuur

Google Ads laten beheren - Adverteer op Google

Google Ads

Google Ads advertenties

Eens samenzitten?

En kijken wat Google Ads voor jou kan doen?

Doen we!

Adverteer efficiënt en meetbaar met Google Ads. Dankzij Google Ads zet je jouw product, merk of organisatie op pagina één van de Google zoekresultaten. Bereik je klant op het juiste moment en verkoop meer!

Je doelgroep bereiken op het perfecte moment

Het grote voordeel van Google Ads is dat je je boodschap perfect brengt wanneer iemand op zoek is naar een product of dienst als het jouwe. Wie jouw advertentie op Google ziet, is effectief op zoek naar een product of dienst als het jouwe. De drempel om over te gaan tot kopen hier dus veel lager dan bij andere advertentieplatformen.

 

Data en inzichten op Google Analytics

Een tweede grote troef van Google Ads is de enorme hoeveelheid data die je krijgt. Je hebt data over de prestaties van je advertenties en het gedrag van je doelgroep dankzij Google Analytics. Deze data kan nieuwe, interessante inzichten geven over de advertenties, maar ook over je onderneming.

 

Opstarten van Google Ads

Wil je dat we je op weg helpen met Google Ads? Geen probleem, dan zetten we je account in orde en leren we je de basis van het maken, beheren en optimaliseren van Google Ads.

 

Volledig beheer Google Ads

Heb je liever dat we de volledige Google Ads op ons nemen? Dan zorgen we voor

  - Een persoonlijke Google Ads-verantwoordelijke voor jouw account
  - Een uitgebreide zoekwoordanalyse
  - Een nauwe monitoring en optimalisatie van je account
  - Een maandelijks rapport met persoonlijke bevindingen en advies
  - Een snelle service voor vragen, opmerkingen of aanpassingen

Heb je een vraag?
We staan voor je klaar!

Waarom Google Ads laten beheren?

Het goed beheren van een Google Ads account vraagt heel wat tijd. Naast het aanmaken van advertenties en invoegen van zoekwoorden moet je ook cijfers analyseren en aan de hand daarvan je account optimaliseren.

Hier komt een gespcialiseerd Google Ads beheerder goed van pas. Je campagnes worden correct opgezet en worden daarnaast geanalyseerd en geoptimaliseerd om de kost per conversie te verlagen.

 

Wat doet BeeNobby voor jouw Google Ads beheer?

Wij kunnen jou op verschillende manieren helpen bij het beheer van je Google Ads account. Bij Communicatiebureau BeeNobby staat flexibiliteit immers centraal.

Zo kunnen we jouw Google Ads account helemaal inrichten. Van installatie tot het maken van advertenties en de Google Analytics tag op je website. Heb je nog geen Google Ads account? Dan helpen we je daar graag bij.

Verder ondersteunen we je bij het beheren van het Google Ads account. We bekijken resultaten en inzichten en doen de nodige aanpassingen om het account te optimaliseren. Je ontvangt van ons maandelijks een rapport met de resultaten en volgende stappen. In mensentaal.

 

Enkele van onze Google Ads projecten:

Van Kaathoven

Google Ads

ABC Expo

Google Ads

Bostore

Google Ads

Hoger in de Google zoekresultaten zonder advertentiekosten?

Dat kan! Ook zonder te adverteren kun je al enkele plaatsen stijgen in de Google Zoekresultaten.
Dit proces noemen we SEO. Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Maak nu een afspraak