Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Kmo-portefeuille

BEENOBBY IS ERKEND DIENSTVERLENER VAN DE KMO-PORTEFEUILLE

BeeNobby helpt kmo’s, organisaties en overheden om hun performantie en concurrentiekracht te versterken door het verlenen van zowel strategisch- als implementatieadvies. Dit advies kan worden onderverdeeld in 3 categorieën:

1. Advies bij opstellen van een communicatiestrategie.

Dit is een adviesproject met betrekking op alle aspecten van strategische communicatie (corporate branding, story, interne- en externe communicatie, positionering, …).

2. Advies over gebruik van social media

Op het gebied van sociale media levert BeeNobby strategisch en/of implementatieadvies aangaande de toepasbaarheid en het efficiëntste gebruik van social media. Met name wordt er bekeken welke kanalen te bespelen, welke mogelijkheden er zijn per doelgroep, …

3. Advies over gebruik on- en offline communicatie-uitingen

Het adviesproject binnen het luik van on-en offline communicatie kan gaan over strategisch en implementatie-advies over hoe en welke on- en offline communicatie-uitingen passen bij de activiteiten en de onderneming van de klant.


DE KMO-PORTEFEUILLE IN HET KORT

BeeNobby is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille. Daardoor kan uw onderneming genieten van financiële steun vanwege de Vlaamse overheid voor (strategische) adviesprojecten, die de kwaliteit en concurrentiekracht van uw onderneming bevorderen.

Wie komt in aanmerking voor subsidies via de kmo-portefeuille?

* Kleine ondernemingen
Kleine ondernemingen kunnen een subsidie krijgen van 40% van de totale kosten van het adviesproject met een maximum van € 10.000 op jaarbasis.

* Middelgrote ondernemingen
Middelgrote ondernemingen kunnen een subsidie krijgen van 30% van de totale kosten van het adviesproject met een maximum van € 15.000 op jaarbasis.

Meer informatie over de kmo-portefeuille en de toekenningsvoorwaarden vindt u op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Enkel ondernemingen met maatschappelijke zetel in Vlaanderen en die voldoen aan de toekenningsvoorwaarden komen in aanmerking voor subsidies via de Vlaamse kmo-portefeuille.


BeeNobby's registratienummer: DV.A229173

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille

Op zoek naar advies? Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!