Marketing - Communicatiebureau BeeNobby uit Limburg

Honingraatstructuur

Marketing

Via gerichte, creatieve marketing leads vinden en sales genereren voor jouw bedrijf?
Laat dat maar over aan de marketeers van BeeNobby!

Marketingplan

Marketingplan

Wij helpen je actief zoeken naar manieren om op de noden van jouw unieke doelgroep te kunnen inspelen. We vinden samen de kansen van jouw bedrijf binnen de markt en helpen je die kansen te verzilveren met efficiënte marketing.

Meer informatie

Social media marketing

Het grote voordeel van social media advertising, is dat je je doelgroep enorm specifiek kunt targetten. De grote social mediakanalen bevatten zo veel data dat je kunt targeten op de meest specifieke eigenschappen en interesses.

Meer informatie
Social media marketing
Google Ads

Google Ads

Het grote voordeel van Google Ads is dat je je boodschap perfect brengt wanneer iemand op zoek is naar een product of dienst als het jouwe. Daarnaast krijg je enorm veel data over de prestaties van je advertenties en het gedrag van je doelgroep via Google Analytics.

Meer informatie

Webshop

Veel winkeliers denken dat een eigen webshop veel geld zal kosten en het de investering niet waard zal zijn. Daarom maakt BeeNobby simpele, budgetvriendelijke webshops op maat van de kleinhandelaar. Zo kunnen zij ook genieten van de voordelen van online verkoop.

Meer informatie
Eigen webshop laten maken
E-mailmarketing

E-mailmarketing

Vaak denkt men dat e-mail marketing door ontvangers als vervelend beschouwd wordt en daardoor niet werkt. Maar dat is enkel het geval als je e-mail marketing niet doordacht genoeg inzet. Wij helpen je er graag mee.

Meer informatie

Print & Publicatie

Print is een van de oudste communicatiedragers. Print gaat dus ook al het langste mee. En met reden, want ondanks de vele mogelijkheden die online marketing biedt, heeft print nog steeds dubbel en dik zijn plaats in de marketingwereld.

Meer informatie
Print en publicatie
Retailmarketing voor kleinhandel

Retailmarketing

Onder meer door de toenemende druk van online retailers krijgt de kleinhandel het steeds moeilijker. Wij geloven echter sterk in de kansen, concurrentiekracht en levensvatbaarheid van de kleinhandel. Daarom maakten we bij BeeNobby het retail driestappenplan.

Meer informatie

Influencer marketing

Een influencer is een persoon die bekend is bij jouw doelgroep. Vaak zien mensen een influencer als hun voorbeeld. Door influencer marketing juist in te zetten kun je subtiel maar zeer efficiënt je product promoten.

Meer informatie
Influencer marketing

Staat wat je zoekt niet in de lijst?

Geen probleem. Stel je vraag, wij vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen.

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier