Marketing - Communicatiebureau BeeNobby uit Limburg

Honingraatstructuur

Marketing

Via gerichte, creatieve marketing leads vinden en sales genereren voor jouw bedrijf?
Laat dat maar over aan de marketeers van BeeNobby!

Marketingplan

Marketingplan

Wij helpen je actief zoeken naar manieren om op de noden van jouw unieke doelgroep te kunnen inspelen. We vinden samen de kansen van jouw bedrijf binnen de markt en helpen je die kansen te verzilveren met efficiënte marketing.

Meer informatie

Social media marketing

Communicatiebureau BeeNobby ondersteunt jou bij het adverteren op sociale media. Van het ontwerpen van campagnes en het maken van advertenties tot uitgebreide rapportage en optimalisatie.

Meer informatie
Social media marketing
Google Ads

Google Ads

Zoek je iemand om je Google Ads te beheren? Of wil je een expert die je op weg helpt? Bij Communicatiebureau BeeNobby ondersteunen we je bij alles wat met Google Ads te maken heeft.

Meer informatie

Webshop

Veel winkeliers denken dat een eigen webshop veel geld zal kosten en het de investering niet waard zal zijn. Daarom maakt BeeNobby simpele, budgetvriendelijke webshops op maat van de kleinhandelaar. Zo kunnen zij ook genieten van de voordelen van online verkoop.

Meer informatie
Eigen webshop laten maken
E-mailmarketing

E-mailmarketing

Heb je niet de tijd, know-how of middelen om consistent e-mailmarketing in te zetten? BeeNobby is jouw e-mailmarketingpartner. Van copy en opmaak tot versturen en rapporteren. Of het nu gaat om een maandelijkse nieuwsbrief of een uitgebreide e-mailmarketingcampagne.

Meer informatie

Print & Publicatie

Flyers, brochures, whitepapers, artikels... Wij verzorgen waar nodig copy, opmaak en druk voor de prints en publicaties van jouw onderneming. Aangenaam leesbaar, mooi vormgegeven en gericht op jouw doel.

Meer informatie
Print en publicatie
Retailmarketing voor kleinhandel

Retailmarketing

Onder meer door de toenemende druk van online retailers krijgt de kleinhandel het steeds moeilijker. Wij geloven echter sterk in de kansen, concurrentiekracht en levensvatbaarheid van de kleinhandel. Daarom maakten we bij BeeNobby het retail driestappenplan.

Meer informatie

Influencer marketing

Op zoek naar iemand die jouw product, dienst of merk in de kijker zet op sociale media? Wij brengen je in contact met interessante influencers binnen jouw sector.

Meer informatie
Influencer marketing

Staat wat je zoekt niet in de lijst?

Geen probleem. Stel je vraag, wij vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen.

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier