Blog - Marketing

Wat is een marketingplan?

Een marketingplan. Waarschijnlijk heb je het woord al vaak horen vallen. Maar wat houdt dat juist in? Is een marketingplan noodzakelijk voor een onderneming? Kan iedereen een marketingplan maken? En wat gaat dat kosten? Allemaal goede vragen. In dit artikel geven we je de antwoorden.

Lees verder

Een Coca-Cola campagne zonder merknaam

Wie op maandag 3 augustus 2020 de krant opensloeg, kon wel eens verrast worden door de nieuwe Coca-Cola campagne: Wacht. Stop. op de ene pagina en een soort gedicht op de andere. Geen logo, geen product. Maar door het design weet iedereen: “Dit is een Coca-Cola campagne’.

Lees verder

De juiste keywords vinden voor je website

Goede keywords zijn de bouwstenen voor een website die goed scoort in de Google Zoekresultaten. Door bepaalde woorden in je titels, tussentitels, tekst en afbeeldingen te zetten, laat je aan Google zien waar je webpagina over gaat. Hoe relevanter de keywords en hoe efficiënter je ze aanbiedt aan Google, hoe hoger je in de Google Zoekresultaten staat. Maar hoe vind je relevante, goede keywords? We geven je graag enkele praktische tips.

Lees verder

Google Ads: Wat zijn Google Zoekpartners?

Beheer jij zelf je Google Ads account? Dan heb je je vast al vaak afgevraagd hoe je je budget efficiënter kan inzetten en hoe je Google advertenties meer conversies kunnen opleveren. Een optimalisatie die vaak over het hoofd wordt gezien, is de in- of uitschakeling van Google Zoekpartners.

Lees verder