Blog - Marketing

Hoe online reclame maken?

De shift van offline reclame en communicatie naar een hybride model met online reclame is al even bezig. Toch zijn er nog talloze bedrijven die vandaag maar moeilijk online op gang geraken. In dit artikel lees je hoe je online reclame kan maken voor je zaak en waar je op moet letten bij online advertising.

Lees verder

Hoe bepaal je je marketingbudget?

Het bepalen van een marketingbudget is voor veel ondernemers een lastige klus. Op het einde van het jaar moeten de budgetten voor het volgend jaar worden vastgelegd, maar hoeveel zet je nu aan de kant voor marketing? In dit artikel geven we je enkele goede manieren om je marketingbudget te bepalen.

Lees verder

Hoe werkt online targeting?

Hoe komt het dat advertenties je soms precies op het lijf geschreven zijn? Een advertentie gaat over de plaats waar je woont, over iets wat je leuk vindt of zelfs over iets wat je 5 minuten geleden had opgezocht. Wel, dat komt door online targeting. Met digitale marketing kun je immers je doelgroep specifiek gaan targetten, zodat enkel die doelgroep je advertentie ziet. Hoe dat juist werkt en hoe jij er beter mee kan adverteren, dat lees je in dit artikel.

Lees verder

Gorgeous Grandmas: Sterke marketing met senioren

Sterke marketing met senioren is zeldzaam. Op de meeste marketingkanalen zien we jonge, mooie, gezonde mensen die een product of dienst promoten. Toch zijn ze er ook sterke campagnes met senioren. En ze doen vaak zelfs sneller een belletje rinkelen dan een 'gebruikelijke' advertentie.

Lees verder

Zo boost je je verkoop in de zomervakantie

Hoe geef je je verkoop een boost tijdens de zomervakantie? Een vraag die tal van bedrijven zich elk jaar opnieuw stellen. In heel wat sectoren valt de verkoop wat terug in de zomermaanden. Gelukkig zijn er manieren om je verkoop toch te boosten tijdens de zomermaanden.

Lees verder