Blog - Marketing

Een Coca-Cola campagne zonder merknaam

Wie op maandag 3 augustus 2020 de krant opensloeg, kon wel eens verrast worden door de nieuwe Coca-Cola campagne: Wacht. Stop. op de ene pagina en een soort gedicht op de andere. Geen logo, geen product. Maar door het design weet iedereen: “Dit is een Coca-Cola campagne’.

Lees verder

De juiste keywords vinden voor je website

Goede keywords zijn de bouwstenen voor een website die goed scoort in de Google Zoekresultaten. Door bepaalde woorden in je titels, tussentitels, tekst en afbeeldingen te zetten, laat je aan Google zien waar je webpagina over gaat. Hoe relevanter de keywords en hoe efficiënter je ze aanbiedt aan Google, hoe hoger je in de Google Zoekresultaten staat. Maar hoe vind je relevante, goede keywords? We geven je graag enkele praktische tips.

Lees verder

Google Ads: Wat zijn Google Zoekpartners?

Beheer jij zelf je Google Ads account? Dan heb je je vast al vaak afgevraagd hoe je je budget efficiënter kan inzetten en hoe je Google advertenties meer conversies kunnen opleveren. Een optimalisatie die vaak over het hoofd wordt gezien, is de in- of uitschakeling van Google Zoekpartners.

Lees verder

Dit zijn dé 8 digital marketing trends van 2020

Digitale marketing verandert voortdurend. Google en Facebook doen constant aanpassingen aan het algoritme dat bepaalt of en voor hoeveel geld een advertentie vertoond wordt. Het is daarom belangrijk om mee te zijn met de digital marketing trends. Wij zetten de belangrijkste digital marketing trends van 2020 even voor je op een rij.

Lees verder

Gepersonaliseerde reclame op televisie

In de digitale wereld van de 21e eeuw is gepersonaliseerde reclame en courante vorm van adverteren. Op het internet zijn zowat alle advertenties die je ziet gepersonaliseerd op basis van jouw gegevens en surfgedrag. Wat velen niet weten, is dat we ook op televisie al naar gepersonaliseerde advertenties kijken. Telenet doet dit al een tijdje, vanaf 2020 zal ook Proximus gebruik maken van gepersonaliseerde advertenties.

Lees verder