Marketingchecklist
voor drukke KMO’s

De essentiële marketingchecklist voor groeiende KMO’s

Helder overzicht van marketingtaken voor KMO’s

Flexibele, aanpasbare Excel-template

Handige tips bij elke taak

Taken opgedeeld per frequentie (dagelijks, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks, halfjaarlijks en jaarlijks)

Algemeen toepasbaar in elke sector

Vul je gegevens in, ontvang gratis onze checklist en optimailseer je marketing

Checklist aanvraagformulier
Copywriter van een communicatiebureau die teksten schrijft in een notitieboekje

Bij BeeNobby begrijpen we de uitdagingen waar KMO’s dagelijks mee te maken hebben. Al te vaak wordt marketing te weinig of ongestructureerd ingezet, wegens drukte of een gebrek aan know-how.

Daarom hebben we deze marketingchecklist ontwikkeld. Het is een krachtige tool om je te helpen je marketingactiviteiten efficiënt te plannen en uit te voeren, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: je bedrijf laten groeien.

BeeNobby’s allesomvattende marketingchecklist voor KMO’s biedt een gestructureerd overzicht van marketingactiviteiten om effectief te plannen en uit te voeren

Waarom deze marketingchecklist?

Deze marketingchecklist voor KMO’s biedt een gestructureerd overzicht van marketingactiviteiten. Elke taak is opgedeeld per categorie (zoals website of social media) en per frequentie (dagelijks, wekelijks, maandelijks…).

De checklist helpt je om in een druk bedrijfsleven je marketing effectief te plannen en uit te voeren. De checklist kan dienen voor marketingverantwoordelijken, maar ook voor zaakvoerders. Maak gebruik van de handige tips om je marketing zo goed mogelijk in te zetten.

Marketing checklist voor KMO's