Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Flyer

Wat is het verschil tussen een folder en een flyer?

Een flyer is geen folder en een folder is geen flyer. Het grote verschil? Een flyer bestaat uit een enkel blaadje, dat ofwel aan de voor- en achterzijde ofwel alleen aan de voorzijde is bedrukt. Terwijl een folder de grotere en lichtjes uitgebreidere broer is van de flyer.

Hoe een flyer gebruiken voor je bedrijf?

Er is geen beter medium dan een flyer om feestjes, evenementen, kortingsbonnen of aanbiedingen aan te kondigen. De vraag is alleen: hoe zorg je voor een flyer die niet alleen schreeuwt om aandacht, maar ook nog blijft hangen bij de consument?

De eerste indruk telt en moet dus goed zijn. Zorg voor een verrassende slogan in een grafisch leuk en verrassend jasje. Veel tekst is een absolute dooddoener, beperk je dus tot het hoogstnoodzakelijke en spreek in duidelijke voordelen en kortingen.

BeeNobby bedenkt, ontwerpt en schrijft jouw flyer

We gaan het niet ontkennen, het is moeilijk om een flyer te schrijven die niet eindigt in de vuilnisbak. Op het eerste gezicht lijkt het niet meer dan een blaadje, een simpel papiertje met weinig meerwaarde. BeeNobby maakt daar een einde aan. Onze copywriters zorgen ervoor dat jouw flyer in het oog springt en blijft hangen.

Een nieuwe flyer maken? Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!