Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Publireportage

Een publireportage, ook wel advertorial genoemd

Reclame heeft al jaren zijn typische overtuigende kracht verloren. Met de opkomst van het internet, smartphones en social media vergelijken mensen meer en meer online. Hoe val je nog op als een gewone advertentie je niet meer kan helpen? De oplossing is een publireportage of advertorial. Een publireportage is een soort van advertentie in de vorm van een artikel. Daardoor kan je jouw boodschap dus in een journalistiek jasje steken, waarbij het de geloofwaardigheid van een redactioneel artikel krijgt.

Publireportages, artikels vol voordelen

Een sterke, inspirerende slogan is voor de hedendaagse consument niet altijd genoeg, zij zijn op zoek naar feiten en vooral voordelen. Dat is namelijk wat iedereen wil: voordeel halen. Daarom is het ook zo belangrijk om de voordelen en eigenschappen van je product of dienst op een subtiele wijze in de verf te zetten. Een publireportage leent zich daar perfect voor.

BeeNobby, eerste hulp bij het schrijven van publireportages of advertorials

BeeNobby garandeert een advertorial of publireportage met overtuigende boodschap en solide argumenten. Een redactioneel artikel dat niet alleen geloofwaardig is, maar de lezer ook effectief overtuigt.

Zoek je naar een sterke en overtuigende publireportage? Neem dan nu met ons contact op!