Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

SEO-webtekst

Search Engine Optimization

Ben je het beu om op de illustere tweede of derde pagina van Google terecht te komen met je webpagina? Aan het overwegen om te betalen om op de eerste pagina terecht te komen? Vergeet dan niet dat er nog andere manier is dan Seach Engine Advertising om op de eerste pagina van Google terecht te komen, namelijk SEO of Search Engine Optimization. SEO slaat op een aantal handelingen die je kan doen om je webpagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de ranking binnen zoekmachines. Hoe hoger de ranking, hoe beter je positie binnen de zoekresultaten.Waarom is SEO zo belangrijk?

Mensen die op zoek gaan op het internet naar bijvoorbeeld een schoenmaker in de buurt, hebben op dat moment werkelijk nood aan een schoenmaker. Indien jouw website op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnt, zal de potentiële klant je makkelijker kunnen vinden en is de kans dat jouw concurrent met de nieuwe klant gaat lopen iets kleiner. Een betere vindbaarheid en dus ook een hogere plaats in de ranking kan dus zorgen voor meer merkbekendheid en een verkoopstijging.

Hoe begin je hier echter aan?

Je plaats binnen de zoekmachineranking kun je in zekere mate beïnvloeden door te letten op een drietal aspecten van je eigen website:

  • De gebruikte techniek: de opbouw, opmaak en snelheid van je website
  • Content: de inhoud van je website (tekst, titels, zoekwoorden, ...)
  • Link building: interne en externe links binnen en buiten je website


BeeNobby zorgt voor jouw SEO-webteksten

De interne en externe links onderzocht en verbetert, net zoals de opbouw en snelheid van je website? Twijfel je over je teksten? BeeNobby's copywriter buigt zich maar al te graag over jouw webteksten:

  • Wij voeren een trefwoordenonderzoek
  • We schrijven of herschrijven jouw titels en teksten
  • We schrijven jouw meta descriptions

Wil ook jij betere websiteteksten?


Op zoek naar sterke SEO-proof websiteteksten? Neem dan contact met ons op!