Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Testimonial

Raad, advies en bevestiging

Een testimonial is een absolute zegen voor je website. Kopers, prospecten en klanten krijgen graag raad, advies en bevestiging vooraleer ze iets kopen. Jij toch ook? Het is dus belangrijk om hen te overtuigen met de juiste woorden. Nog beter is als je reeds tevreden klanten de potentiƫle klanten met de juiste woorden kunnen overtuigen. Een citaat, uitspraak of getuigenis, ook wel een testimonial genoemd, is meestal de factor die de potentiƫle klant over de streep trekt.

Wat is de kracht van een testimonial?

Een testimonial straalt een zeker gevoel van betrouwbaarheid en geloofwaardigheid uit. Je laat namelijk iemand, die niet rechtstreeks verbonden is met je bedrijf, aan het woord. Dat is altijd geloofwaardiger dan wanneer je de voordelen en de kracht van je product of dienst zelf in de verf probeert te zetten. Het is niet zo moeilijk om een testimonial te pakken te krijgen. Je moet het gewoon maar vragen.

BeeNobby vertelt niet alleen jouw verhaal, maar ook dat van je klant

Ben je wat terughoudender of heb je geen tijd om je klanten te contacteren met de vraag of ze tevreden waren over het product of de service? Geen probleem, BeeNobby regelt het voor jou en zorgt voor overtuigende testimonials.

BeeNobby jouw testimonials laten schrijven? Neem dan contact met ons op!