Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Website

Op zoek naar een nieuwe website?

Heb je de stap genomen om een website te beginnen of twijfel je nog altijd? BeeNobby zet samen met jou de eerste stappen in de boeiende online wereld. Of wil je misschien je bestaande website updaten of pimpen?

BeeNobby helpt je met het ontwikkelen en bouwen van je website. We zorgen voor de inhoudelijke opbouw van je website en een raamwerk dat het verhaal van jouw bedrijf of organisatie vertelt. Vervolgens zorgen we voor een stevige technische basis met een uitstekende beveiliging. Uiteraard hebben we ook aandacht voor een mooie en efficiënte (UX) opmaak van je website. Onze designers zorgen voor een grafisch pareltje. Maar wel eentje dat ook echt werkt en klanten aantrekt!

De tekst van een website, een extraatje of zeer belangrijk?

Goede webteksten zijn allesbehalve een extraatje of iets wat je snel in elkaar kan flansen. Goed geschreven en uitgedachte teksten kunnen je website zonder twijfel maken, terwijl ondoordachte en vlug geschreven teksten hem kraken. We overdrijven niet.

Sterke webteksten zorgen voor twee dingen:

  1. Bezoekers inspireren en interesseren
  2. Betere vindbaarheid (SEO)

Goed geschreven en vooral sterke teksten en productomschrijvingen zorgen voor een hogere vindbaarheid en dat zorgt natuurlijk voor een hogere conversie. Iets wat elke website-eigenaar wil. Door deze inspirerende tekst zorg je bovendien ook voor een positievere beleving van je merk.

BeeNobby ontwerpt en bouwt jouw website

Aan de slag dan maar! Wil je BeenNobby jouw nieuwe website laten ontwikkelen en creëren?

Samen met jou maken we een concept voor jouw nieuwe website. We bepalen welke boodschap jij aan je klanten en bezoekers wil overbrengen. We stellen ons de vraag hoe je wilt dat jouw klanten en bezoekers jou percipiëren. We vragen ons ook af welke informatie bezoekers en potentiële klanten hopen te vinden. Vervolgens maken we een raamwerk voor je nieuwe website en schrijven we de teksten. We houden daarbij rekening met de vindbaarheid op zoekmachines; de teksten moeten SEO-proof zijn. SEO heeft echter niet alleen te maken met tekst. Je website moet ook responsief zijn en aan een aantal technische voorwaarden en veiligheidsstandaards voldoen. Ook daarvoor zorgt BeeNobby. En last but not least zijn er natuurlijk de looks van de website. Een website moet vanzelfsprekend mooi en aantrekkelijk zijn, maar daarnaast ook gebruiksvriendelijk en efficiënt. De website moet een goede UX, user experience, bieden en ook dat neemt BeeNobby voor zijn rekening.


Wil je je eerste of een nieuwe website bouwen en heb je een handje hulp nodig?

Praat eens over je nieuwe website met BeeNobby. BeeNobby is jouw partner voor online communicatie!

Met de hulp van BeeNobby jouw website opzetten? Neem dan nu met ons contact op!