Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Een goed geschreven en aantrekkelijk jaarverslag voor de stakeholders van jouw bedrijf

Een goed geschreven en aantrekkelijk jaarverslag voor jouw bedrijf? Contacteer ons

Een goed geschreven jaarverslag voor je bedrijf

In een jaarverslag breng je verslag uit over alles wat in het afgelopen jaar in jouw bedrijf gebeurd is. Het jaarverslag is een bundeling van de belangrijkste feiten, gebeurtenissen en verwezenlijkingen in jouw onderneming. Het wordt geschreven voor de stakeholders van je bedrijf.

Dit is een berg aan informatie en cijfers. Een jaarverslag moet deze info duidelijk en gestructureerd weergeven in een aantrekkelijke tekst voor je stakeholders. Je jaarverslag moet een logische indeling hebben met duidelijke tabellen en zonder te veel expliciete vaktaal.

Een aantrekkelijk jaarverslag voor je stakeholders

Een jaarverslag is een informatief document met een algemene en technische inhoud voor je stakeholders. Daarom is het belangrijk de bedrijfsinformatie op een heldere, logische manier te brengen. Zo krijgen stakeholders een zicht op wat je bedrijf het voorbije jaar bereikt heeft.

Zorg ook voor een mooi design dat aansluit bij je bedrijfsidentiteit. Ook je jaarverslag is ten slotte een visitekaartje ten opzichte van de buitenwereld. Daarom spendeer je best wat tijd aan een mooie, overzichtelijke opmaak.

BeeNobby maakt het jaarverslag van jouw bedrijf

Communicatiebureau BeeNobby maakt een einde aan saaie, ingewikkelde jaarverslagen.

Onze copywriters zorgen ervoor dat jij een gestructureerd, duidelijk jaarverslag kan voorleggen aan je stakeholders. We zorgen voor een duidelijke tekst in een logische structuur met interessante tabellen. Onze designers zorgen voor een aansprekende lay-out voor je jaarverslag. We laten je jaarverslag drukken en, als je dat wilt, versturen we het ten slotte naar je stakeholders.