Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Je bedrijf in de pers krijgen dankzij een persbericht van BeeNobby

BeeNobby jouw persbericht laten schrijven? Neem dan nu met ons contact op!

Een persbericht zet je bedrijf in de spotlight

Bij het schrijven van een persbericht is het belangrijk om te weten over wat je juist schrijft. Wat is het nieuws? Het onderwerp van je persbericht moet voldoende nieuwswaarde hebben. Zo niet belandt hij in de vuilbak van de journalist.

Een goed persbericht zal, indien het op televisie, in de krant of op social media komt, in een keer een zeer grote groep stakeholders bereiken. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt over het schrijven en versturen van je persbericht.

Tips voor het schrijven van een goed persbericht

  • Een persbericht is geen advertentie; als je geen echt nieuws hebt, schrijf dan geen persbericht
  • Hou het kort, een A4 is meer dan genoeg
  • Maak het de journalist makkelijk

Vooral dat laatste is belangrijk. Zorg voor duidelijke titel en een goede structuur. Zet de belangrijkste elementen in de eerste alinea. Als je cijfermateriaal wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je een interpretatie geeft en niet alleen de opsomming van een hoop cijfers.

Je bedrijf in de pers met een persbericht van BeeNobby

We hebben het in de vingers om een goed persbericht te schrijven. We weten wat we moeten doen opdat, journalisten jouw persbericht zouden oppikken in de krant, op tv of op social media.

Communicatiebureau BeeNobby zorgt voor interessante en relevante artikels met een duidelijke structuur die schreeuwen om gepubliceerd en gelezen te worden.