Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

BeeNobby schrijft publireportages die informeren en verkopen

Zoek je naar een sterke en overtuigende publireportage? Klik hier en neem contact met ons op!

Een publireportage verkoopt je product op een subtiele manier

In de overload aan reclameboodschappen is het vertrouwen in traditionele advertenties een beetje zoek. Hoe valt je bedrijf of product dan nog op als een gewone advertentie minder rendeert? De oplossing: een publireportage of advertorial.

Een publireportage is een advertentie in de vorm van een artikel. Daardoor kun je jouw boodschap in een journalistiek jasje steken en er de geloofwaardigheid van een redactioneel artikel aan geven. Het brengt jouw product op een subtiele, betrouwbare manier naar je doelgroep.

Publireportages: informeren én verkopen

Soms willen klanten voor een aankoop uitgebreide en liefst neutrale informatie. In dat geval is een publireportage een goed medium om je klanten te bereiken. Een pulireportage heeft immers de vorm van een traditioneel artikel. Als de klanten zo'n publireportage lezen, ervaren zij die daarom als neutrale informatie. Toch prijst een publireportage jouw product of dienst subtiel aan.

Een interessant, informatief artikel waarin de voordelen van jouw product of dienst subtiel verweven zitten? Dat is een goede publireportage!

BeeNobby schrijft jouw boeiende publireportage

Communicatiebureau BeeNobby schrijft voor jouw bedrijf boeiende publireportages. We informeren jouw klanten en overtuigen hen subtiel om jouw producten of diensten aan te kopen. Door slim gebruik te maken van publireportages zal jouw bedrijf erin slagen meer te verkopen.

Onze professionele copywriters gaan graag aan de slag met jouw publireportage!