Over Communicatiebureau BeeNobby

honingraatstructuur

Over Ons

Over Communicatiebureau BeeNobby

Wil je ons beter leren kennen?

Graag! Neem snel contact met ons op.

Contact

Zaken als communicatie, marketing en branding zijn ingebrand in het bedrijfsleven. Deze zaken maken vaak het verschil in de moderne wereld. Toch gaat hier bij heel wat ondernemingen potentieel verloren. Daarom is het onze missie om op die vlakken ondersteuning te bieden aan ondernemingen en om last van de schouders te nemen.

Wie zijn we?

Wij zijn een toffe, jonge groep enthousiastelingen met een gezamenlijke liefde voor no-nonsense communicatie.

Ons communicatiebureau biedt communicatie-, marketing- en brandingoplossingen aan aan kmo's en bedrijven om hen te helpen groeien. We willen hun bedrijfsdoelstellingen helpen behalen met een heel persoonlijke, flexibele aanpak. Elk project start bij jouw verhaal en kan daarna in principe alle kanten op.

We nemen ook graag de tijd om de communicatie, marketing of organisatie van jouw bedrijf uitgebreid te analyseren om een strategie op te stellen die rendeert op langere termijn.

 

Wat doen we?

Bij communicatiebureau BeeNobby zijn we gedreven om zo veel mogelijk kmo's en bedrijven te helpen groeien. We doen dit steeds op een weldoordachte, creatieve manier.

Wil je klanten aantrekken en aan je binden? Of meer naamsbekendheid en verkoop genereren? Heb je nood aan een communicatieplan? We ondersteunen je bij alle doelen van jouw onderneming.

Hoe we dat juist doen, bespreken we graag persoonlijk met jou. We luisteren naar jouw unieke verhaal en naar jouw specifieke verwachtingen. Met die basis gaan we dan aan de slag, steeds in lijn met een duidelijke visie en een gestructureerd plan.

 

De naam BeeNobby

[bee]: vliesvleugelig insect dat honing verzamelt. Een onmisbare schakel binnen de natuur. Sociaal, ijverig en zeer aanpasbaar vliegend wezentje.

[nob-ee]: excellent, eersteklas, stijlvol, chic.

Net zoals een honingbij een onmisbare schakel is binnen de natuur, is communicatie een onmisbare schakel tussen bedrijven en hun consumenten. Bij communicatiebureau BeeNobby staan we garant voor hands-on communicatie die sociaal, snel en op maat van jouw bedrijf is.Bart Pellens

bart@beenobby.com


  • Jarne Froyen

    jarne@beenobby.com