Over Communicatiebureau BeeNobby

honingraatstructuur

Over Ons

Over Communicatiebureau BeeNobby

Wil je ons beter leren kennen?

Graag! Neem snel contact met ons op.

Contact

Zaken als communicatie, marketing en branding zijn ingebrand in het bedrijfsleven. Deze zaken maken vaak het verschil in de moderne wereld. Toch gaat hier bij heel wat ondernemingen potentieel verloren. Daarom is het onze missie om op die vlakken ondersteuning te bieden aan ondernemingen en om last van de schouders te nemen.

Wie zijn we?

Wij zijn een flexibel communicatiebureau uit Zonhoven, Limburg.

Communicatiebureau BeeNobby biedt communicatie-, marketing- en brandingoplossingen aan om bedrijven te helpen groeien. We willen bedrijfsdoelstellingen helpen behalen met een persoonlijke, flexibele aanpak.

BeeNobby bestaat in 2014 en begon toen als tekstschrijfbureau. Door de jaren heen breidden we onze expertise uit naar bredere communicatie, maar ook marketing en branding. Vandaag staan we er als 360°-communicatiebureau en kunnen we fier terugkijken op mooie projecten uit allerhande sectoren.

 

Wat doen we?

Bij communicatiebureau BeeNobby zijn we gedreven om kmo's en bedrijven te ondersteunen in hun groei. Bij deze ondersteuning is flexibiliteit het sleutelwoord.

Wil je klanten aantrekken en aan je binden? Of meer naamsbekendheid en verkoop genereren? Heb je nood aan een communicatieplan? We ondersteunen je bij alle doelen van jouw onderneming.

Hoe we dat het project juist aanpakken, bespreken we graag samen met jou. We luisteren naar jouw unieke verhaal en naar jouw specifieke verwachtingen. Met die basis gaan we dan aan de slag, steeds in lijn met een duidelijke visie en een gestructureerd plan.

 

 

Waarom kiezen voor BeeNobby?

Bij Communicatiebureau BeeNobby kies je voor een flexibele, betrouwbare partner. Geen megakantoor dat je project meteen uit je handen neemt en maandelijks de factuur stuurt, wel een team bereikbare professionals die jou snel en goed helpen.

Elk project benaderen we op een flexibele manier. Wil je zaken volledig uitbesteden? Dat kan! Wil je een efficiënte samenwerking op poten zetten? Zeker zo goed.

 

Daarom starten we elk project met een kennismakingsgesprek. Hierin leren we niet alleen elkaar kennen, maar stellen we verwachtingen en mogelijkheden op mekaar af. Zo beginnen we altijd aan een project met de neuzen in dezelfde richting.

 

 

De naam BeeNobby

[bee]: vliesvleugelig insect dat honing verzamelt. Een onmisbare schakel binnen de natuur. Sociaal, ijverig en zeer aanpasbaar vliegend wezentje.

[nob-ee]: excellent, eersteklas, stijlvol, chic.

Net zoals een honingbij een onmisbare schakel is binnen de natuur, is communicatie een onmisbare schakel tussen bedrijven en hun consumenten. Bij communicatiebureau BeeNobby staan we garant voor hands-on communicatie die sociaal, snel en op maat van jouw bedrijf is.Bart Pellens

bart@beenobby.com


  • Jarne Froyen

    jarne@beenobby.com