Persbericht laten schrijven

Je bedrijf in de pers krijgen? Daar heb je een perfect geschreven persbericht voor nodig. De copywriters van communicatiebureau BeeNobby schrijven persberichten die opgemerkt worden door journalisten. We brengen jouw nieuws op een aantrekkelijke, vlot leesbare manier bij de pers.

Een persbericht dat in het oog springt

Een journalist krijgt dagelijks honderden persberichten binnen over allerhande onderwerpen. Meer dan 65 % van deze persberichten gaat rechtstreeks de prullenmand in. Om jouw nieuws in de pers te krijgen heb je een persbericht nodig dat de aandacht van de journalist meteen trekt.

Dankzij een aantrekkelijke titel, een vlotte leesbaarheid en een slimme opbouw maakt jouw boodschap een grotere kans om in de pers te komen.

Opvallend persbericht laten schrijven visual

Ervaren copywriters

De professionele copywriters van BeeNobby hebben bakken ervaring met het schrijven van succesvolle persberichten. Ze gieten het nieuws van jouw bedrijf in een hapklaar persbericht voor journalisten, klaar voor publicatie.

Laat simpelweg weten wat jouw nieuws is, dan schrijven onze copywriters een persbericht dat in het oog van de journalist springt en aangenaam leesbaar is voor de lezer.

Trek de aandacht

Wij schrijven persberichten op zo’n manier dat ze meteen de aandacht van de journalist trekken. O.a. met een goed gekozen titel en een intro die doet verder lezen.

Vlot leesbaar

Geen veel te lange zinnen en moeilijke woorden. De persberichten van BeeNobby zijn vlot leesbaar en to the point.

Elke sector

We schrijven persberichten voor elke sector. We werken ons in in het onderwerp en vragen indien nodig uitleg aan jou.

Zo gaat BeeNobby te werk:

Wil jij een sterk persbericht laten schrijven door een professionele copywriter?

Bel ons of stuur ons een e-mail met jouw nieuws en eventueel de media waarin je je nieuws wil zien verschijnen. Op basis van deze informatie krijg je van ons een prijs op maat (afhankelijk van het onderwerp, de omvang, het doelpubliek…)

Na goedkeuring gaan we meteen voor je aan de slag. Je ontvangt snel een proefversie van ons. Hierop kun jij feedback geven. Bij een definitieve ‘go’ van jou versturen we het persbericht naar de overeengekomen journalisten en nieuwsdiensten.

In de pers dankzij een sterk persbericht?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking