honingraatstructuur

SEO - Hoger in Google

SEO

Website SEO

Eens samenzitten?

En bekijken wat een website/websiteteksten voor jou kan doen?

Doen we!

SEO: Search Engine Optimization. Ofwel, je website aanpassen zodat deze hoger in de Google Zoekresultaten terecht komt. SEO optimalisatie is een groot aandachtspunt voor elke onderneming. Onze SEO-expert helpt je er graag mee.

Hoger in Google komen, dat kan enkel met goede SEO. Optimaliseer je website zodat Google snel een makkelijk kan zien waar elke pagina over gaat. Toon Google dat de informatie op jouw website relevant is voor de zoekopdracht. Relevanter en beter dan alle andere webpagina's die meedingen naar het bovenste stekje in de Google zoekresultaten.

 

Denk aan je zoekwoorden

Het belangrijkste aan SEO, zijn de zoekwoorden. Bij alle websiteteksten die je schrijft, moet je denken aan je zoekwoorden. De vraag die je jezelf moet stellen is deze: "Wat moet een potentiële klant intikken in Google om op mijn webpagina terecht te komen?". Dit is je zoekwoord.

Als er relevante zoekwoorden op je webpagina staan in titels, tags en tekst, ziet Google dat jouw pagina relevant is en kom je hoger in de zoekresultaten.

Maar let op dat je niet over-optimaliseert! Ga geen zinnen in duizend bochten wringen om je zoekwoord er toch maar een extra keertje in te krijgen. Dit heeft een negatief effect op je User Experience, wat uiteindelijk weer wordt afgestraft in de Google Zoekresultaten. Een goede mix is de boodschap.

 

Is een SEO-expert het waard?

Je kunt perfect zelf aan de slag gaan met SEO, maar je moet weten dat er veel meer bij komt kijken dan enkel je zoekwoorden verwerken in je tekst. SEO draait om talloze kleine optimalisaties die samen resulteren in een sterke positie in de Google Zoekresultaten. Het gaat om teksten, tags, titels, afbeeldingen, code, en nog veel meer.

Het kan dus zeker een goed idee zijn om een SEO-expert bij de hand te nemen. Bij BeeNobby kijken we gratis eens naar je website en geven we SEO-advies. Als we daarna nog iets kunnen betekenen, doet onze SEO-expert met plezier de nodige aanpassingen.

 

SEO voor webontwikkelaar

Ben jij een webontwikkelaar maar heb je niet de kennis of capaciteit om te zorgen voor tekstuele invulling en SEO

Onze experts werken graag met je samen voor tekstuele invulling, SEO, blogging, advertenties enzovoort.
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag je offerte voor een professionele website

Ook interessant voor jou?

Copywriting

Copywriting

Bedrijfsblog

Communicatie

Eens babbelen over jouw SEO?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak