honingraatstructuur

SEO - Hoger in Google

SEO

Jouw website boosten?

Contacteer ons en maak kennis met onze SEO-expert!

Contact

SEO: Search Engine Optimization. Ofwel, je website aanpassen zodat deze hoger in de Google Zoekresultaten terecht komt. SEO optimalisatie is een groot aandachtspunt voor elke onderneming. Onze SEO-expert helpt je er graag mee.

Hoger in Google komen, dat kan enkel met goede SEO. Optimaliseer je website zodat Google snel een makkelijk kan zien waar elke pagina over gaat. Toon Google dat de informatie op jouw website relevant is voor de zoekopdracht. Relevanter en beter dan alle andere webpagina's die meedingen naar het bovenste stekje in de Google zoekresultaten.

 

Toon je website aan Google

Het grootste doel bij SEO is tonen aan Google dat jouw website relevant is bij een bepaalde zoekopdracht. Bij alle websiteteksten die je schrijft, moet je daarom denken aan je zoekwoorden. De vraag die je jezelf moet stellen is deze: "Wat moet een potentiële klant intikken in Google om op mijn webpagina terecht te komen?". Dit is je zoekwoord.

Onze expert gaat aan de slag om de beste zoekwoorden te vinden voor jouw webpagina's. Deze zal hij dan verwerken in de website, zodat Google de pagina's zal meenemen bij deze zoekopdrachten. De zoekwoorden komen niet alleen in de teksten te staan, maar ook in titels, tags en achter afbeeldingen.

Google is belangrijk, maar je potentiële klanten zijn nog belangrijker! Onze SEO-expert zal dus niet gewoon je websiteteksten volduwen met zoekwoorden. Wel creëert hij een ideale mix tussen vindbaarheid voor Google en leesbaarheid voor de bezoeker.

 

Hoger in die zoekresultaten!

Wanneer Google je website als relevant beschouwt zul je meteen plaatsen stijgen in de zoekresultaten.

Let wel op, dat zal niet meteen van pagina 10 naar pagina 1 zijn. Gestaag stijg je in de Google Ranking en haal je meer bezoekers naar je website. Hoe meer bezoekers, hoe relevanter Google je website zal vinden. En zo blijf je stijgen, hopelijk tot het uiteindelijke doel: die eerste plaats.

Vraag je offerte voor SEO

Contacteer onze SEO-expert

Stel vrijblijvend al je vragen aan onze expert. Indien gewenst stellen we nadien een gepersonaliseerde offerte op voor de SEO-optimalisatie van jouw website.


Contacteer ons

Maak meteen een afspraak in onze kalender

 

Hoeveel kost een SEO-expert?

De kost van een SEO-optimalisatie hangt af van de huidige staat van je website en de omvang ervan. Om een exacte prijs te krijgen moeten we dus eerst je website bekijken.

Hoe dan ook starten we een samenwerking liefst met een kennismaking. Laat dus zeker je gegevens achter voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

SEO voor websitebouwers

Ben jij een websitebouwer maar heb je niet de kennis of capaciteit om te zorgen voor tekstuele invulling en SEO

Onze expert werken graag met je samen voor tekstuele invulling, SEO, blogging, advertenties enzovoort.
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Ook interessant voor jou?

Copywriting

Copywriting

Bedrijfsblog

Communicatie

Eens babbelen over jouw SEO?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak