Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Leads vinden en nieuwe klanten maken via social media

Wil je meer verkopen via social media? Klik dan hier!

Kan mijn bedrijf social media gebruiken om leads en nieuwe klanten te vinden?

Een bedrijf moet aanwezig zijn waar de klanten zijn. Vandaag zitten die klanten, jong en oud, op social media. Daar moet je als onderneming van profiteren. Niet aanwezig zijn op social media is niet verstandig. Social media kunnen je helpen leads te vinden en zo nieuwe klanten te maken. Een bedrijf kan social media inzetten om interactief met (potentiƫle) klanten te communiceren via posts en bijdrages. De verschillende social media bieden daarnaast de mogelijkheid heel gericht en meetbaar te adverteren naar jouw doelgroepen.

Via social media vind je leads en nieuwe klanten, maar het kost tijd en moeite

Social media is meer dan enkel een account aanmaken en wat foto's delen. Je moet originele content bedenken, de dialoog aangaan, evalueren en bijsturen om nieuwe leads en klanten te vinden.

Je social media accounts moeten visueel aantrekkelijk en in lijn met je huisstijl zijn. Het is ook belangrijk dat je je social media accounts actief beheert en meteen reageert op vragen en berichten.

BeeNobby helpt jou leads en nieuwe klanten zoeken via social media

Als je zelf niet genoeg kennis of tijd hebt voor de social media van je bedrijf, laat je dan bijstaan door communicatiebureau BeeNobby. Slecht beheerde social media kunnen immers ook tegen jou werken.

Wil je meer halen uit je social media en social media gebruiken om nieuwe klanten te maken? Communicatiebureau BeeNobby kan je helpen nieuwe leads te vinden via social media met inspirerende posts en creatieve advertenties.