Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Facebook als B2C kanaal om klanten te maken en met hen te communiceren

Facebook inzetten om je verkoop te stimuleren? Begeleid mij op Facebook

Facebook gebruiken om nieuwe klanten te maken

Op je bedrijfspagina van Facebook kan je een helder, informatief beeld scheppen over wie je bent en wat je doet. Door geschikte content kunnen potentiƫle klanten in contact komen met je onderneming. Als je frequent aanwezig bent op de feed van je likers, zal je naamsbekendheid vergroten en zal je meer nieuwe klanten vinden.

Facebook is ook erg geschikt voor advertenties. Je kan bijzonder specifiek gaan targetten, zodat je jouw product kunt tonen aan een erg specifieke doelgroep. Met een advertentie kun je meer mensen naar je website halen en een groter bereik voor je pagina genereren.

Communiceer met je klanten via Facebook

Facebook is ook een communicatiekanaal tussen je bedrijf en je klanten. Enerzijds kan je met je klanten communiceren over nieuwe producten, anderzijds kunnen klanten via Facebook bij jou terecht voor vragen. Dit kan via reacties op posts of direct via Messenger. Je bedrijf kan dan op een persoonlijke manier communiceren met je klanten. Zo zullen ze zich sneller aan jouw bedrijf binden en je producten kopen.

Het is belangrijk om voldoende tijd in je Facebook bedrijfspagina te steken. Als je goed inspeelt op wat er leeft bij je doelgroep en er gepast op reageert, gaan klanten sneller overwegen om jouw product te kopen.

Social media bureau BeeNobby gaat voor jouw bedrijf in dialoog op Facebook

Social media bureau BeeNobby helpt je graag om nieuwe klanten te maken via Facebook en om met hen te communiceren.

Onze copywriter zorgt voor:

  • een consequente contentkalender
  • een mix van informatieve en leuke posts
  • sterke advertentiecampagnes
  • opvolging, rapportering en bijsturing