Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

B2B leads en professionele klanten vinden via LinkedIn

Professionele klanten aantrekken via LinkedIn ? Dat kan! Vraag het ons

B2B leads en daarmee meer verkoop halen via LinkedIn

Op LinkedIn kun je makkelijk informatie geven over je bedrijf. Op je bedrijfspagina staat de algemene informatie van je onderneming. Met je bijdrages kun je je toespitsen op projecten en overtuigingen. Interessante bijdrages tonen de expertise van je bedrijf en zorgen voor meer B2B leads en dus meer verkoop.

LinkedIn is ook nuttig om te adverteren. Advertenties voor producten, diensten of vacatures kunnen specifiek getarget worden naar jouw professionele doelgroep.

LinkedIn helpt je aan professionele klanten en partners

LinkedIn is een sociaal medium voor professionelen. We maken geen vrienden, maar connecties. Je kan er als bedrijf een oplossing bieden aan professionelen die expertise zoeken voor hun eigen project of onderneming. Door actief aanwezig te zijn op LinkedIn zal je professionele klanten binnenhalen.

Anderzijds kun je dus ook partners voor jouw projecten vinden op LinkedIn. Als je consequent content en opmerkingen plaatst zul je meer en betere professionele connecties krijgen.

Social media bureau BeeNobby zorgt voor professionele klanten en B2B leads via LinkedIn

Social media bureau BeeNobby helpt je om professionele klanten aan te trekken via LinkedIn. Door consequent goede content te voorzien creƫren we ook B2B leads voor jouw onderneming.

Onze copywriter:

  • zorgt voor een consequente contentkalender
  • selecteert een gevarieerde mix van onderwerpen
  • schrijft kwalitatieve posts en advertenties