Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Social media bureau BeeNobby beheert je social media accounts en converseert met je volgers


Social media bureau BeeNobby zorgt voor originele content op je social media

Je bedrijf komt op social media in een overdosis aan boodschappen terecht. Om jouw boodschap te laten opvallen in deze massa moet ze origineel en makkelijk te begrijpen zijn.

De social media experts van social media bureau BeeNobby helpen je om jouw boodschap te verspreiden via social media. Onze marketeers stellen een contentplan op op basis van jouw doelen, doelgroep en product. Onze designers en copywriters vullen dit contentplan in met duidelijke posts die in het oog springen.

Of het nu gaat over Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest of Linkedin, social media bureau BeeNobby zorgt voor een sterk beheer van jouw social media accounts.

Social media bureau BeeNobby converseert met je volgers via social media

Social media is een kanaal waar bedrijven in contact kunnen komen met hun klanten. Volgers kunnen posts liken, delen of erop reageren. Daarnaast kunnen klanten ook vaak via direct messages snel en makkelijk een vraag stellen. Het is van groot belang om hier als bedrijf kort op de bal te spelen en goed te converseren met je klanten.

Hier kan social media bureau BeeNobby jouw bedrijf mee helpen. Wij monitoren je accounts op social media en beantwoorden reacties en vragen van klanten. Uiteraard doen we dit op de toon en in de stijl van jouw bedrijf. Daarom bespreken we op voorhand uitvoerig met jou je verwachtingen, het geschikte taalgebruik en de juiste toon.

Jouw social media laten beheren door social media bureau BeeNobby

Heeft jouw bedrijf nood aan een goede beheerder voor zijn social media accounts? Zoek je een social media expert die met je klanten converseert of content voor social media voorziet? Hulp nodig voor je online klantendienst?

Dan is BeeNobby de partner voor jouw social media. De digital marketeers van ons social media bureau

  • stellen een gedetailleerd contentplan op
  • maken doelgerichte posts die opvallen
  • converseren met (potentiĆ«le) klanten via social media

Vragen over je social media beheer? Neem zeker contact met ons op!

Hulp nodig bij je social media beheer? Contacteer ons