Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Als bedrijf snel communiceren met je stakeholders via Twitter

Via Twitter snel communiceren met je stakeholders? Contacteer ons!

Snel communiceren met je stakeholders via Twitter

Op Twitter kan er niet veel informatie in een post zitten. Bij Twitter draait het om snel communiceren met de wereld. Je hebt immers slechts 280 tekens om je boodschap te brengen. Als je Twitter juist gebruikt kun je de naamsbekendheid van je bedrijf verbeteren.

Op Twitter kun je via hashtags snel reageren op onderwerpen die jouw onderneming aangaan. Zo kunnen je stakeholders je standpunt of ondernomen acties snel lezen. Twitter is ook erg handig om te kijken wat er leeft bij je doelgroep. Een gevatte reactie zorgt dan voor merkloyaliteit.

Twitter helpt je converseren met je stakeholders

Twitter draait om conversaties. Populaire tweets lokken enorm veel reacties en conversaties uit. Kijk maar naar het Twitter account van Donald Trump. Deze conversaties zijn van grote waarde voor je bedrijf als je ze goed kunt managen. Kijk wat er leeft en converseer met je stakeholders waar nodig.

Een actief Twitter account lokt ook vragen uit van (potentiƫle) klanten. Je kunt hier razendsnel op reageren en de laatste twijfels voor de aankoop wegnemen.

Social media bureau BeeNobby tweet voor jouw bedrijf

280 tekens is meer dan genoeg voor social media bureau BeeNobby om jouw naamsbekendheid op te krikken via Twitter. Wij leren niet alleen je doelgroep beter kennen, we communiceren, informeren en converseren ook. Interactie uitlokken is ons doel. We ontpoppen ons als een persoon en een gesprekspartner.

Communicatiebureau BeeNobby zorgt voor:

  • een consequente contentkalender
  • een mix van korte, interessante tweets