Retail marketing in tijden van online concurrentie van webshops


Retail marketing in concurrentie met online webshops

Tegenwoordig is het niet evident om een succesvolle kleinhandel te hebben. We horen vaak dat kleinhandelaars het moeilijk hebben om het op te nemen tegen de grote bedrijven van het internet.

Als marketeers begrijpen we dat dit een moeilijke opgave is. Maar marketingbureau BeeNobby kan de kleinhandelaar een handje helpen! Met een marketingplan, communicatieplan of online verkoopstrategie kun jij je voet naast de internetgiganten zetten.

Geloof je dat niet? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat ons marketingbureau voor jou kan doen.

Detailhandels kunnen nog steeds sexy zijn, dankzij goede retail marketing

Detailhandelaars denken vaak dat niemand nog in fysieke winkels wil kopen, maar dat is niet helemaal waar.

Online kopen is makkelijk, maar dat betekent niet dat je daar als retailer niets tegenover kunt zetten. Zoek naar jouw meerwaarde en communiceer hierover. Maak het winkelen aantrekkelijk! Met goede retail marketing zal de klant opnieuw de weg naar jouw detailhandel vinden.

Het begin van de oplossing ligt bij jou. Je moet ze enkel vinden en op een efficiƫnte manier naar buiten brengen. Daar kan marketingbureau BeeNobby jou mee helpen.

BeeNobby, jouw marketingbureau voor retail marketing

Wij maken graag tijd om naar jouw verhaal te luisteren en jouw situatie in kaart te brengen. Samen zoeken we naar een nieuwe weg om via retail marketing je verkopen te stimuleren en jouw kleinhandelszaak een nieuwe, bloeiende toekomst te geven. Marketingbureau BeeNobby gelooft alvast dat dat kan!

Meer info:

Blaas nieuw leven in jouw kleinhandel Praat eens met ons