Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Interne communicatie

Interne communicatie

Interne communicatie is een aspect van communicatie dat je zeker niet mag vergeten. Interne communicatie is de communicatie binnen de organisatie, met je werknemers dus, zowel de reeds bestaande als mogelijk nieuwe medewerkers. Een grote fout zou zijn om niet te communiceren. Goede communicatie zorgt namelijk voor meer betrokkenheid en vertrouwen bij medewerkers en dat zorgt dan weer voor betere resultaten.

Interne communicatie: duidelijk en opvallend

Verrast door onze tip: duidelijk zijn en opvallen?

Dat geldt niet alleen voor je externe communicatie, branding of positionering. Je interne communicatie mag opvallen en wees duidelijk wie wat doet. Dit geldt voor zowel informele als formele interne communicatie. Motiveer het delen van informatie, input en dialoog, gebruik de juiste kanalen, zorg voor regelmaat en een overzicht en vooral: werk met een plan.

BeeNobby, de ontwerper van jouw intern communicatieplan

Loyale en enthousiaste medewerkers zijn de beste ambassadeurs. BeeNobby helpt je met het opstellen van jouw intern communicatieplan. We ontwikkelen, bekijken en herzien de mogelijke communicatiestructuur, -stromen en -middelen, speciaal op maat van jouw onderneming.

Hoe communiceren met je medewerkers? Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!