Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Een reclamecampagne om de verkoop van je product en je omzet te verhogen


Een reclamecampagne om je product te verkopen en je omzet te verhogen

Een reclamecampagne is een actieplan met als doel binnen een bepaalde periode de verkoop van een specifiek product te doen toenemen. In een reclamecampagne kunnen verschillende kanalen worden ingezet, afhankelijk van de doelgroep en het product. Via deze kanalen zetten we de sterke punten van het product of de dienst in de verf. Niet elk kanaal is even interessant voor elk product. Daarom analyseert reclamebureau BeeNobby je doelgroep om net die kanalen te kiezen die werken binnen jouw reclamecampagne.

Belangrijk bij een reclamecampagne is wel dat je een goede creatieve invalshoek vindt. De campagne moet zo gemaakt zijn dat ze de klanten triggert. Dit bekomen we bij reclamebureau BeeNobby door een attractief design te ontwerpen en daar de juiste slogan aan toe te voegen. Als we deze combinatie tussen tekst en vormgeving op de juiste kanalen aan de doelgroep tonen, motiveren we jouw klanten om te kopen.

Bij de creatie van een reclamecampagne hebben we ook veel aandacht voor het budget. We zorgen voor een reclamecampagne met een zo hoog mogelijke return on investment (ROI), wat jouw budget ook is.

Voor je reclamecampagne inzetten op meerdere kanalen om je product of dienst te verkopen

Online kanalen om reclame te maken

De juiste content en advertenties op Facebook, LinkedIn en Google Ads zorgen voor meer traffic naar je website. Een specifieke landingspagina voor jouw reclamecampagne levert vaak ook goede resultaten op. E-mail marketing is eveneens een efficiƫnte tool in je reclamecampagne.

Reclamebureau BeeNobby vindt jouw doelgroep online en zet jouw product of dienst duidelijk in de kijker.

Offline kanalen om reclame te maken

Print kan een erg goede drager zijn voor een reclamecampagne. Brochures, flyers, folders en signage zetten jouw product perfect in de kijker, weg van de overvloed aan schermen. Zo kan de potentiƫle klant zich in alle rust op jouw product of dienst concentreren.

Een voorwaarde is wel dat print opvalt, maar de designers van reclamebureau BeeNobby zorgen steeds voor de nodige creativiteit in jouw reclamecampagne.

Reclamebureau BeeNobby maakt jouw reclamecampagne en helpt je verkoop verhogen

Heb je een bepaald product of een specifieke dienst waarvoor je een reclamecampagne wil opstarten?

Neem dan zeker contact met ons op, wij gaan voor jou

  • je doelgroep analyseren en de geschikte kanalen vinden
  • een plan van aanpak opstellen
  • de sterke punten van je product of dienst sterk formuleren
  • een gevatte slogan verzinnen die blijft hangen
  • een budgettering maken
  • een contentplan opstellen
  • monitoren, evalueren en bijsturen

Reclamebureau BeeNobby zorgt voor een reclamecampagne met een design dat in het oog springt. Onze copywriters bedenken een pakkende slogan voor jouw product of dienst.

Een sterke reclamecampagne nodig voor jouw product of dienst? Contacteer ons