Wat & Wie

BeeNobby Communication Agency
Rode Kruisweg 30
B-3520 Zonhoven

+32 (0) 468 51 47 57
info@beenobby.com

Retail marketing in tijden van online concurrentie van webshops

Retail marketing in concurrentie met online webshops

Tegenwoordig is het niet evident om een succesvolle kleinhandel te hebben. We horen vaak dat kleinhandelaars het moeilijk hebben om het op te nemen tegen de grote bedrijven van het internet.

We begrijpen dat dit een moeilijke opgave is. Maar BeeNobby kan de kleinhandelaar een handje helpen! Met een marketingplan, communicatieplan of online verkoopstrategie kun jij je voet naast de internetgiganten zetten.

Geloof je dat niet? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat we voor jou kunnen doen.

Detailhandels kunnen nog steeds sexy zijn, dankzij goede retail marketing

Detailhandelaars denken vaak dat niemand nog in fysieke winkels wil kopen, maar dat is niet helemaal waar.

Online kopen is makkelijk, maar dat wil niet zeggen dat je daar als retailer niets tegenover kan zetten. Zoek naar jouw meerwaarde en communiceer hierover. Maak het winkelen aantrekkelijk! Met goede retail marketing zal de klant opnieuw de weg naar jouw detailhandel vinden.

Het begin van de oplossing ligt bij jou. Je moet ze enkel vinden en op een efficiƫnte manier naar buiten brengen. Daar kan BeeNobby jou mee helpen.

BeeNobby, jouw retail marketing partner

Wij maken graag tijd om naar jouw verhaal te luisteren en jouw situatie in kaart te brengen. Samen zoeken we naar een nieuwe weg om via retail marketing je verkopen te stimuleren en jouw kleinhandelszaak een nieuwe, bloeiende toekomst te geven. Communicatiebureau BeeNobby gelooft alvast dat dat kan!

Meer info:

Jouw detailhandel naar een hoger niveau tillen? Dat lukt met BeeNobby. Klik hier.