honingraatstructuur

Eigen Webshop laten maken? - Verkoop online!

Webshop

Goedkope webshop

Eens samenzitten?

En bekijken wat een eigen webshop voor jou kan doen?

Doen we!

Veel winkeliers denken dat een eigen webshop veel geld zal kosten en het de investering niet waard zal zijn. Daarom maakt BeeNobby simpele, budgetvriendelijke webshops op maat van de kleinhandelaar. Zo kunnen zij ook genieten van de voordelen van online verkoop.

Webshops zijn onmisbaar voor fysieke winkels (en omgekeerd)

Tegenwoordig worden er enorm veel aankopen online gedaan. Ook al is het product ook in een fysieke winkel direct te verkrijgen, vaak kiest men er toch voor om het product online te bestellen en te laten leveren. Geen webshop hebben kan jouw winkel dus klanten kosten.

Toch kan een webshop een fysieke winkel niet vervangen. Een échte winkel kan veel meerwaarde bieden voor de klant (zie retailmarketing). Het is dan ook belangrijk om een goede balans te vinden tussen de twee.

 

Een goede webshop hoeft niet duur te zijn

Geen webshop hebben kan klanten kosten. Waarom heeft dan niet iedereen een webshop?

Veel winkeliers denken dat ze een webshop à la bol.com of coolblue moeten hebben. Ze zijn bang dat de webshop te veel geld zal kosten en dat het de moeite niet waard is. Toch hoeft een goede webshop niet duur te zijn. Een simpele webshop met een leuke huisstijl waar klanten je producten op kunnen bestellen is alles wat je moet hebben.

 

Bij BeeNobby weten we dat veel winkeliers tegengehouden worden om met online verkoop te beginnen. Daarom bouwen wij webshops op maat van de lokale winkelier, de kleinhandelaar. Een professionele, mooie webshop die doet wat het moet doen, zonder te veel te kosten.

Vraag je offerte voor je webshop

Ook interessant voor jou?

Website

Communicatie

Retailmarketing

Marketing

Google Ads

Marketing

Eens babbelen over jouw Webshop?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak