honingraatstructuur

Website UX: User Experienxe optimaliseren

Website UX

Website UX user experience

Eens samenzitten?

En bekijken wat Website UX voor jou kan doen?

Doen we!

Een goede User Experience op je website is minstens even belangrijk als SEO. Bezoekers moeten dankzij een goede UX vlot hun weg door de website vinden.

Leesbaarheid van de website

Een website vol lange, onopgemaakte teksten is niet aantrekkelijk. Slechts weinig mensen beginnen aan zulke webpagina's te lezen. Doorklikken gebeurt dan ook zelden. 

Je website moet aantrekkelijk zijn om informatie op te gaan zoeken. De informatie moet dan ook snel gevonden kunnen worden. Witregels, titels en vetgedrukte woorden zijn enkele manieren om de User Experience op je website te verbeteren. Ook kaders en iconen kunnen helpen.

 

Mooie website die blijft hangen

Gebruikers komen graag op een website die mooi en ordelijk oogt. Ze zullen een mooie website beter onthouden en je merk aan die positieve ervaring koppelen. Je website moet dan ook helemaal in de huisstijl van merk passen. Op die manier rinkelt er een belletje bij een tweede contact tussen gebruiker en bedrijf, of dat nu online of offline is.

 

Een snelle, mobielvriendelijke website

Als je website vandaag de dag nog niet mobielvriendelijk is, kun je het wel vergeten. Meer dan de helft van de zoekopdrachten op Google gebeuren via mobiel. Een groot deel van je websitebezoekers zullen via mobiel komen. Een niet-mobielvriendelijke website wordt onherroepelijk weggeswipet. 

 

De UX van jouw website verbeteren?

Onze experts nemen graag een kijkje naar jouw website. We geven advies over hoe jouw User Experience beter kan en geven praktische tips mee.

Wil je onze experts jouw website laten bouwen of verbeteren? Dat kan ook!

Vraag je offerte voor een website met goede UX

Ook interessant voor jou?

Website laten maken

Communicatie

SEO

Communicatie

Eens babbelen over jouw Website UX?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak