Adverteren op Google

Bovenaan de zoekresultaten

Wie helemaal bovenaan de zoekresultaten van Google wil verschijnen, zal moeten adverteren. Met Google Ads kun je zoekopdrachten opgeven waarbij jij wil dat je webpagina bovenaan de zoekresultaten komt te staan.

Hoe beter je advertenties op Google zijn opgemaakt en ingesteld, hoe meer resultaat je krijgt met je vooropgesteld advertentiebudget. Het is dus belangrijk om goed na te denken bij het adverteren op Google. Bovendien moet je je Google advertenties regelmatig monitoren en optimaliseren.

Adverteren op Google voorbeeld Communicatiebureau BeeNobby

Waarom adverteren op Google?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou adverteren op Google:

  1. Bereik – Google heeft een enorm bereik. Dagelijks worden er miljarden zoekopdrachten uitgevoerd op Google, wat betekent dat er veel potentieel is om je doelgroep te bereiken.
  2. Gerichte targeting – We kunnen je advertenties richten op specifieke zoekwoorden, locaties, tijdstippen en demografische gegevens om je advertenties alleen te laten zien aan mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in hun producten of diensten.
  3. Meetbare resultaten – Met Google Ads kunnen we de prestaties van je advertenties nauwkeurig volgen en analyseren, zodat we de effectiviteit van de campagnes kunt meten en optimaliseren. Bij BeeNobby ontvang je maandelijks een uitgebreid prestatierapport, die je kunt bespreken met onze expert.
  4. Flexibiliteit – Google Ads biedt verschillende advertentie-indelingen, waaronder tekstadvertenties, beeldadvertenties en videoadvertenties, waardoor we je advertenties kunnen aanpassen aan de behoeften van je bedrijf.
  5. Controle over kosten – Adverteerders hebben volledige controle over hun advertentiebudget en betalen alleen wanneer iemand op hun advertentie klikt, waardoor ze kunnen voorkomen dat ze geld verspillen aan advertenties die geen resultaten opleveren.

“What’s in it for me?”

Opvallen in Google en daarbuiten

Door te adverteren op Google kom je bovenaan de zoekresultaten te staan bij relevante zoekopdrachten en word je zichtbaar op partnersites van Google

Monitoring en optimalisering

We onderhouden je advertenties op Google regelmatig. We kijken wat werkt en wat niet werkt en doen de nodige optimalisaties.

Uitgebreide, duidelijke rapportering

We houden je op de hoogte van resultaten en vervolgstappen met een uitgebreid rapport (in mensentaal) en een meeting met je accountbeheerder.

Google Partner Badge Communicatiebureau BeeNobby
BeeNobby is een officiële,
gecertificeerde Google Partner

Project in de kijker:

“Beestige Google Ads voor Bie Bijen”

Bie Bijen is een dierenartsenpraktijk uit Nederlands Limburg. BeeNobby zette een SEA campagne op, gericht op baasjes van katten, honden en vogels in de regio.

Beestige Google Ads voor Dierenartsenpraktijk Bie Bijen, met beestig resultaat.

Bie Bijen hond behandeling

Waarom je Google Ads uitbesteden?

In principe kun je zelf aan de slag met adverteren op Google. Bij het instellen van je advertentieaccount zal Google je stapsgewijs uitleggen hoe je een advertentiecampagne kan maken.

Hoe je een gerichte, converterende advertentiecampagne maakt, dat zal Google je helaas niet zeggen. Een doordachte campagne die gericht is op je doelgroep en je doelstellingen, daar heb je wat meer knowhow voor nodig.

De experts van Communicatiebureau BeeNobby hebben jarenlange ervaring met Google Ads. Ze weten welke instellingen het doorgaans goed doen en maken een advertentiecampagne die snel voor resultaten zorgt. Na het instellen van het account kun je rekenen om een nauwe opvolging en optimalisatie van het advertentieaccount.

Zo gaat Beenobby te werk:

Wil jij starten met adverteren op Google? Of wil je je Google Ads laten beheren door een professional?

Stap één is contact met ons opnemen. Dat kan gemakkelijk via telefoon of e-mail, of via het formulier op onze contactpagina.

Daarna maken we kennis en bespreken we kort wat nodig is. Heb je reeds een account, is deze nog actueel, wie is je doelgroep, welke producten of diensten wil je promoten…

Als we een antwoord hebben op deze vragen ontvang je van onze een vrijblijvende offerte op maat. Na goedkeuring van deze offerte gaan we meteen voor je aan de slag.

Je kunt op ons rekenen voor de volledige installatie, opvolging, optimalisatie en rapportering van je Google Ads account.

Bereik je doelgroep met Google Ads

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking