Adverteren op Google Ads

Google Ads
wie zoekt, die vindt jou!

Doordachte Google Ads campagnes gericht op jouw doelstellingen

Accountbeheer door een gecertificeerd Google-expert

Bereik je doelgroep wanneer ze naar jouw dienst of product zoeken

Heldere rapportage in mensentaal

Tijd voor een vrijblijvende kennismaking?

Vul je hieronder je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Contacteer mij

Bovenaan de zoekresultaten en prominent online

Met een goede Google Ads campagne verschijnt je website bovenaan wanneer je doelgroep een relevante zoekopdracht ingeeft. Zo zou BeeNobby bijvoorbeeld kunnen adverteren op het zoekwoord ‘adverteren op Google’ en (zoals hier rechts geïllustreerd) bovenaan de zoekresultaten verschijnen wanneer iemand dit intikt in Google.

Maar Google Ads doet meer dan dat. We kunnen jouw kmo online in de kijker zetten met video’s op YouTube, advertenties in Gmail en banners op duizenden websites. We bereiken je doelgroep net daar waar ze aanwezig zijn.

Adverteren op Google voorbeeld Communicatiebureau BeeNobby

Waarom adverteren op Google?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou adverteren op Google:

  1. Bereik – Google heeft een enorm bereik. Dagelijks worden er miljarden zoekopdrachten uitgevoerd op Google, wat betekent dat er veel potentieel is om je doelgroep te bereiken.
  2. Gerichte targeting – We kunnen je advertenties richten op specifieke zoekwoorden, locaties, tijdstippen en demografische gegevens om je advertenties alleen te laten zien aan mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in hun producten of diensten.
  3. Meetbare resultaten – Met Google Ads kunnen we de prestaties van je advertenties nauwkeurig volgen en analyseren, zodat we de effectiviteit van de campagnes kunt meten en optimaliseren. Bij BeeNobby ontvang je maandelijks een uitgebreid prestatierapport, die je kunt bespreken met onze expert.
  4. Flexibiliteit – Google Ads biedt verschillende advertentie-indelingen, waaronder tekstadvertenties, beeldadvertenties en videoadvertenties, waardoor we je advertenties kunnen aanpassen aan de behoeften van je bedrijf.
  5. Controle over kosten – Adverteerders hebben volledige controle over hun advertentiebudget en betalen alleen wanneer iemand op hun advertentie klikt, waardoor ze kunnen voorkomen dat ze geld verspillen aan advertenties die geen resultaten opleveren.

“What’s in it for me?”

Opvallen in Google en daarbuiten

Door te adverteren op Google kom je bovenaan de zoekresultaten te staan bij relevante zoekopdrachten en word je zichtbaar op partnersites van Google

Monitoring en optimalisering

We onderhouden je advertenties op Google regelmatig. We kijken wat werkt en wat niet werkt en doen de nodige optimalisaties.

Uitgebreide, duidelijke rapportering

We houden je op de hoogte van resultaten en vervolgstappen met een uitgebreid rapport (in mensentaal) en een meeting met je accountbeheerder.

Google Partner Badge Communicatiebureau BeeNobby
BeeNobby is een officiële,
gecertificeerde Google Partner

Project in de kijker:

“Beestige Google Ads voor Bie Bijen”

Bie Bijen is een dierenartsenpraktijk uit Nederlands Limburg. BeeNobby zette een SEA campagne op, gericht op baasjes van katten, honden en vogels in de regio.

Beestige Google Ads voor Dierenartsenpraktijk Bie Bijen, met beestig resultaat.

Bie Bijen hond behandeling

Waarom je Google Ads uitbesteden?

In principe kun je zelf aan de slag met adverteren op Google. Bij het instellen van je advertentieaccount zal Google je stapsgewijs uitleggen hoe je een advertentiecampagne kan maken.

Hoe je een gerichte, converterende advertentiecampagne maakt, dat zal Google je helaas niet zeggen. Een doordachte campagne die gericht is op je doelgroep en je doelstellingen, daar heb je wat meer knowhow voor nodig.

De experts van Communicatiebureau BeeNobby hebben jarenlange ervaring met Google Ads. Ze weten welke instellingen het doorgaans goed doen en maken een advertentiecampagne die snel voor resultaten zorgt. Na het instellen van het account kun je rekenen om een nauwe opvolging en optimalisatie van het advertentieaccount.

Zo gaat Beenobby te werk:

Wil jij starten met adverteren op Google? Of wil je je Google Ads laten beheren door een professional?

Stap één is contact met ons opnemen. Dat kan gemakkelijk via telefoon of e-mail, of via het formulier op onze contactpagina.

Daarna maken we kennis en bespreken we kort wat nodig is. Heb je reeds een account, is deze nog actueel, wie is je doelgroep, welke producten of diensten wil je promoten…

Als we een antwoord hebben op deze vragen ontvang je van onze een vrijblijvende offerte op maat. Na goedkeuring van deze offerte gaan we meteen voor je aan de slag.

Je kunt op ons rekenen voor de volledige installatie, opvolging, optimalisatie en rapportering van je Google Ads account.

Laat je Google Ads over aan een expert

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking