honingraatstructuur

E-mailmarketing uitbesteden? | Online marketing

E-mailmarketing

E-mail marketing

Eens samenzitten?

En bekijken wat E-mailmarketing voor jou kan doen?

Doen we!

Je e-mailmarketing uitbesteden? Wij ondersteunen je graag. Van het schrijven, opmaken tot automatiseren van jouw e-mailmarketing. E-mailmarketing uitbesteden, da's tijd besparen.

E-mailmarketing kan zeer effectief zijn

Vaak denkt men dat e-mailmarketing door ontvangers als vervelend beschouwd wordt en daardoor niet werkt. Maar dat is enkel het geval als je e-mailmarketing niet doordacht genoeg inzet.

Met een duidelijke strategie en creatieve inhoud kun je e-mails sturen die je klanten met plezier openen en lezen. Op die manier kun je nieuwe klanten vinden en bestaande klanten aan je binden.

 

Slimme, samenhangende e-mailmarketing

Bij BeeNobby kijken we altijd naar het totaalplaatje. Alle communicatie en marketing moet een plaats hebben in een bepaalde strategie. E-mailmarketing dus ook.

We zorgen voor een geschikte tekst en opmaak van jouw e-mail(s). Daarna versturen we de e-mails naar jouw mailinglijst en houden we de resultaten in het oog om de volgende e-mailmarketingcampagne te optimaliseren.

Ook e-mailreeksen (e-mailmarketingcampagnes met meerdere e-mails die automatisch verstuurd worden) behoren tot de mogelijkheden.

 

Waarom e-mailmarketing uitbesteden?

E-mailmarketing kan erg tijdsintensief zijn. Het schrijven, opmaken, versturen en optimaliseren vraagt veel van je tijd. Door e-mailmarketing uit te besteden win je tijd, die je dan in andere dingen kan steken.

E-mailmarkting uitbesteden bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Een digital marketeer in-house aannemen heeft zijn voordelen, maar vormt een aanzienlijke maandelijkse kost. Door je e-mailmarketing uit te besteden bij een bureau heb je de kennis van een expert tegen een lagere prijs.

Vraag je offerte voor slimme E-mailmarketing

Ook interessant voor jou?

Marketingplan

Marketing

Copywriting

Communicatie

Eens babbelen over jouw E-mailmarketing?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak