E-mailmarketing
meer dan mails.

Strategische e-mailmarketingcampagnes

Naar nieuwe prospects of bestaande klanten

Verhoog naamsbekendheid, genereer leads

Sterk geschreven e-mails

Volledig automatiseerbaar

Tijd voor een vrijblijvende kennismaking?

Vul je hieronder je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Contacteer mij

Doordachte e-mailings met resultaat

E-mailmarketing kan een krachtig middel zijn om je doelgroep te bereiken en te overtuigen van je product of dienst.

Wie e-mailmarketing op een doordachte, strategische manier inzet kan mooie resultaten behalen. Zowel op het vlak van naamsbekendheid als op het vlak van klanten en leads.

Bij BeeNobby bouwen we doordachte, creatieve e-mailingcampagnes die specifiek gericht zijn naar jouw unieke doelgroep. Vlot geschreven en volledig geautomatiseerd.

E-mailmarketing visual

Wat is e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een veelzijdige, doelgerichte vorm van digitale marketing.

Je kunt e-mailmarketing op verschillende manieren inzetten. Zo kun je nieuwsbrieven uitsturen naar bestaande klanten en leads om top-of mind te blijven. Maar je kunt ook cold mailings uitsturen om nieuwe contacten te leggen en potentiële klanten aan te trekken.

E-mailmarketing is dus een marketingvorm die breed inzetbaar is. Je kunt e-mailmarketing gebruiken als periodieke communicatie naar je (potentiële) klanten, maar ook als directer marketingmiddel om verkoop te genereren.

Automatische e-mailing funnels

Het is perfect mogelijk om automatische e-mailcampagnes op poten te zetten. Met e-mailsoftware kunnen we automatisch e-mails laten versturen. Dit na een bepaalde periode of na een actie, zoals een klik.

Op die manier bouwen we een geautomatiseerde funnel. Koude leads starten bovenaan de funnel en worden warmer naarmate ze meer e-mail krijgen, landingspagina’s bezoeken en whitepapers downloaden. Tot ze klaar zijn voor een aankoop.

E-mailmarketing automatisatie bij Communicatiebureau BeeNobby
Voorbeeld van E-mailmarketing segmentatie bij communicatiebureau BeeNobby

Je doelgroep segmenteren

De campagnes die we bouwen zijn specifiek gericht op jouw doelgroep. We maken e-mailsegmenten en sturen specifieke boodschappen die gericht zijn op elke doelgroep.

We spreken potentiële klanten specifiek aan op hun behoeften, twijfels of doelstellingen. Hierdoor verhoogt de open-rate, interactieratio en lead generation.

Opvolging en bijsturing

In marketing is nooit iets van de eerste keer perfect. Bij e-mailmarketing is dat niet anders.

Constante opvolging en bijsturing is nodig. Door te optimaliseren verbeteren we de prestaties en krijgen we inzichten in jouw doelgroep.

Bij BeeNobby volgen we elke e-mailcampagne op de voet op. We bezorgen je resulraten en inzichten in de vorm van een overzichtelijk rapport in mensentaal.

Marketingbureau in meeting aan een tafel met rapporten en laptop

Zo gaat Beenobby te werk:

Wil jij starten met e-mailmarketing voor jouw onderneming?

Communicatiebureau BeeNobby zet een volledige campagne op poten met e-mails die geopend en gelezen worden door je doelgroep.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we je e-mailmarketing, waarna je een vrijblijvende offerte op maat ontvangt. Na goedkeuring van deze offerte gaan we meteen voor je aan de slag.

Na goedkeuring van de offerte gaan we meteen aan de slag met jouw e-mailmarketing. We ontwerpen campagnes met creatieve, aansprekende e-mails, gericht op jouw doelgroep en doelstellingen.

Jij wordt als klant zoveel betrokken bij het proces als je zelf wilt. Je ontvangt in ieder geval uitgebreide rapportage in mensentaal.

Interesse? Let’s meet!

Haal alles uit e-mailmarketing dankzij de ondersteuning van BeeNobby. Connecteer met je doelgroep aan de hand van sterke e-mails en maak van koude leads nieuwe klanten.