E-mailmarketing

Voor het overgrote deel van de bedrijven is e-mailmarketing een effectieve vorm van communicatie/marketing. In zowat elke sector wordt e-mailmarketing ingezet. Ook voor jouw onderneming kan e-mailmarketing dus de juiste keuze zijn.

Sterke, creatieve e-mailings

E-mailmarketing kan een krachtig middel zijn om je doelgroep te bereiken en te overtuigen van je product of dienst.

Door relevante en personaliseerde e-mails te versturen en ervoor te zorgen dat deze geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik, kun je een effectieve e-mailmarketingcampagne opzetten.

Bij BeeNobby bouwen we creatieve, mobielvriendelijke e-mailings voor jouw doelgroep. Vlot geschreven en volledig geautomatiseerd.

E-mailmarketing visual

Wat is e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een veelzijdige, doelgerichte vorm van digitale marketing.

Je kunt e-mailmarketing op verschillende manieren inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwsbrieven versturen om je doelgroep op de hoogte te houden van nieuwe producten of diensten. Ook kun je gerichte e-mails versturen aan mensen die zich hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief, met aanbiedingen of kortingscodes.

E-mailmarketing is dus een marketingvorm die breed inzetbaar is. Je kunt e-mailmarketing gebruiken als periodieke communicatie naar je (potentiële) klanten, maar ook als directer marketingmiddel om verkoop te genereren.

Automatische funnels

We kunnen je marketingmails of nieuwsbrieven perfect op voorhand maken, aanpassen en inplannen.

Vlot geschreven

Onze copywriters schrijven vlot leesbare teksten die de lezer warm maakt voor jouw product of dienst.

Mobielvriendelijk

Elke e-mail die we bouwen is perfect leesbaar op zowel desktop als mobiel.

Geautomatiseerde e-mailing funnels

Dankzij onze mailingsoftware is het perfect mogelijk om e-mails op voorhand op te maken en in te plannen. Op die manier kunnen we strategisch te werk gaan en de lezer door een funnel sturen.

We kunnen bijvoorbeeld een e-mailing van 4 e-mails over de tijd van 2 maanden inplannen. De eerste e-mail kan informatief zijn, de laatste kan gericht zijn op verkoop. Daarnaast is het perfect mogelijk om de nieuwsbrief van de komende maanden nu al te bouwen en automatisch te laten versturen op een door jou gekozen datum.

E-mailmarketing automatisatie bij Communicatiebureau BeeNobby
Voorbeeld van E-mailmarketing segmentatie bij communicatiebureau BeeNobby

Je doelgroep segmenteren

Het is perfect mogelijk om verschillende e-mails te versturen naar verschillende contactgroepen. Hierdoor kun je je doelgroep nog gerichter aanspreken met relevante e-mails.

We maken verschillende segmenten. Segmenten zijn gegroepeerde e-mailadressen die dezelfde e-mails ontvangen. Zo kan er een segment zijn voor de algemene nieuwsbrief, een segment voor mensen die al lange tijd klant zijn of een segment voor prospects die benaderd mogen worden met een aanbieding.

Zo gaat Beenobby te werk:

Wil jij starten met e-mailmarketing voor jouw onderneming?

Communicatiebureau BeeNobby zet een volledige campagne op poten met e-mails die geopend en gelezen worden door je doelgroep.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we je e-mailmarketing, waarna je een offerte op maat ontvangt. Na goedkeuring van deze offerte gaan we meteen voor je aan de slag.

We bouwen je e-mailfunnel en e-mails testen deze uitgebreid. Jij ontvangt de e-mails ook in je mailbox, zoals ze in de mailbox van je doelgroep zullen komen. Zo kun je gerichte feedback geven.

Wanneer alles in orde is en klaar voor verzending, publiceren we de campagne. De e-mails worden daarna automatisch verstuurd op de gekozen momenten.

Interesse? Let’s meet!