SEO Optimalisatie


Je website hoger laten ranken in Google, dat noemen we in marketingtermen SEO of Search Engine Optimization. Bij een SEO optimalisatie gaan we je website zo aanpassen dat Google hem ziet en als sterk en relevant beschouwt. Daarna zal Google vanzelf de website hoger in de zoekresultaten plaatsen.

Klimmen in de zoekresultaten

SEO is je website op zo’n manier aanpassen dat hij hoger zal ranken in de zoekresultaten van zoekmachines als Google.

Door SEO optimalisaties te doen aan afbeeldingen, titels, teksten en de achterliggende code van je website kun je al snel hoger ranken in Google.

Eigenlijk maak je met een SEO optimalisatie je webpagina’s interessanter voor Google. Wanneer iemand iets opzoekt op Google, bekijkt Google in enkele seconden tienduizenden pagina’s. Met een goede SEO laat je jouw website opvallen tijdens deze ‘crawl’. Google zal je website bekijken, als sterk en relevant beschouwen en meenemen in de zoekresultaten.

Wat doet onze SEO expert?

Onze SEO expert neemt je website grondig onder handen met een uitgebreide screening en SEO optimalisatie.

Eerst gaan we in kaart brengen op welke vlakken je website de grootste vooruitgang kan maken op gebied van SEO. Daarna doen we gerichte optimalisaties om deze te verbeteren.

Dankzij deze SEO optimalisaties gaat je website hoger ranken in Google. Je hoeft dus niet te investeren in een volledig nieuwe website. Het enige wat onze expert nodig heeft, is toegang tot de back-end van je website.

Hoger in Google

Na een grondige SEO analyse optimaliseren we je website gericht, opdat deze klimt in de Google Zoekresultaten.

Oog voor inhoud

We gaan nooit blind optimaliseren om te optimaliseren. Bij elke website zorgen we ervoor dat de inhoud behouden blijft.

Praktische tips

Bij een SEO kuur van BeeNobby krijg je zelf ook praktische tips waarmee je in de toekomst je plaats in Google kunt behouden.

Wat hebben we nodig?

Om je website te optimaliseren hebben we toegang nodig tot de backend van je website. Hier kunnen we de aanpassingen doen die nodig zijn om je website beter te laten scoren in de zoekresultaten.

We kunnen in principe ook werken zonder toegang tot de backend. In dat geval kunnen we echter alleen de websiteteksten optimaliseren. Je ontvangt dan van ons een document met geoptimaliseerde teksten die je zelf nog moet (laten) toevoegen aan de website. Deze optimalisatie is veel minder ingrijpend, maar het effect zal ook minder groot zijn.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en een offerte op maat.

Tijd voor een grondige SEO optimalisatie?

Neem contact op voor meer info en een offerte op maat!

Vraag een SEO Check aan

Is jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines? Wij zoeken het voor je uit. Laat hieronder je gegevens achter en ontvang gratis een persoonlijk SEO-rapport met optimalisatie-advies van onze expert!