honingraatstructuur

Social media beheer - Laat je accounts beheren

Social media beheer

social media beheer

Eens samenzitten?

En bekijken wat social media beheer voor jou kan doen?

Doen we!

Social media is een van de meest populaire en effectieve kanalen om je klanten te bereiken. Met een goed beheerd socialmedia-account kun je communiceren met klanten en ze aan je binden. Wij zorgen ervoor dat jouw socialmedia-accounts leven dankzij creatieve content!

Content bedenken en creëren voor social media

Weet je niet wat je moet posten? Of ben je niet zeker of social media wel effectief is voor jouw onderneming? Twijfel je tussen Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube... of een combinatie?

 

Onze experts bekijken samen met jou welke social media relevant zijn. We zorgen voor een levendig account waar frequent relevante, engaging content op komt.

Dit doen we aan de hand van een contentplan. In zo'n plan staat in kalendervorm wat er de komende periode allemaal gepost kan worden op social media. Zo val je nooit zonder onderwerpen en dus nooit zonder content!

 

Wil je de posts voor sociale media niet steeds zelf publiceren? Ook dat doen we met plezier voor jou. We creëren de content en posten de berichten op je socialmedia-accounts.

 

Conversatiemanagement

Social media is een fantastisch kanaal om in contact te komen met (potentiële) klanten. Ga de conversatie aan met je publiek open kom te weten wat ze van je denken en met welke vragen ze zitten.

 

Wij monitoren jouw socialmedia-account op vragen en reacties. Deze worden door ons snel beantwoord en we communiceren steeds door naar jou. Zo is je onderneming actief aanwezig op social media en weet jij wat er leeft bij je klanten!

 

Adverteren op sociale media

Wil je reclame maken op sociale media? Ook voor social media advertising kun je vertrouwen op onze expertise. Van gerichte ondersteuning tot volledige uitbesteding.

Meer over social media marketing >

Vraag je offerte voor je social media door ons laten beheren

Je social media laten beheren door een bureau?

We hebben als communicatiebureau tal van social media accounts uit verschillende sectoren onder onze hoede. Toch is elk account anders.

 

Niet alle posts werken voor elk account. Identiteiten, doelgroepen en doelstellingen verschillen. De content dus ook.

Daarom denken onze experts mee met jou na over de strategie achter je social media. Die strategie vormt de fundamenten voor een uniek contentplan met sterke content.

 

Je social media laten beheren door BeeNobby is dus meer dan gewoon berichten publiceren. We denken mee na over hoe sociale media in jouw totaalplaatje past.

 

Enkele van onze social media projecten:

Lammertyn.net

Facebook, LinkedIn

Garage Baeten

Facebook

Bostore

Facebook, Instagram

Eens babbelen over jouw Social media beheer?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak