honingraatstructuur

Je Social Media laten beheren?

Social media beheer

social media beheer

Eens samenzitten?

En bekijken wat social media beheer voor jou kan doen?

Doen we!

Social media is een van de meest populaire en effectieve kanalen om je klanten te bereiken. Met een goed beheerd socialmedia-account kun je communiceren met klanten en ze aan je binden. Wij zorgen ervoor dat jouw socialmedia-accounts leven dankzij creatieve content!

Content bedenken en creëren voor social media

Weet je niet wat je moet posten? Of ben je niet zeker of social media wel effectief is voor jouw onderneming? Twijfel je tussen Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube... of een combinatie?

 

Onze experts bekijken samen met jou welke social media relevant zijn. We zorgen voor een levendig account waar frequent relevante, engaging content op komt. Dit doen we aan de hand van een contentplan. In zo'n plan staat in kalendervorm wat je de komende periode allemaal kan posten. Zo val je nooit zonder onderwerpen en dus nooit zonder content!

Wil je je liever niet bezighouden met het posten op social media? Ook dit doen we met plezier voor jou. We creëren de content en posten het op je socialmedia-accounts.

 

Conversatiemanagement

Social media is een fantastisch kanaal om in contact te komen met (potentiële) klanten. Ga de conversatie aan met je publiek open kom te weten wat ze van je denken en met welke vragen ze zitten.

Wij monitoren jouw socialmedia-account op vragen en reacties. Deze worden door ons snel beantwoord en we communiceren steeds door naar jou. Zo is je onderneming actief aanwezig op social media en weet jij wat er leeft bij je klanten!

Vraag je offerte voor je social media door ons laten beheren

Wij verwerken je gegevens op een veilige manier volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?

Communicatieplan

Communicatie

Video

Communicatie

Eens babbelen over jouw Social media beheer?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak