honingraatstructuur

Adverteren op Social Media - Social Media Bureau

Social media marketing

Social media adverteren marketing

Eens samenzitten?

En bekijken wat social media advertising voor jou kan doen?

Doen we!

Wil je adverteren op social media? Communicatiebureau BeeNobby helpt je er graag mee. Met een flexibele hand-on aanpak zorgen we ervoor dat jouw onderneming gericht kan adverteren op social media.

Adverteren op social media: Specifiek en kostenefficiënt

Het grote voordeel van adverteren op social media, is dat je je doelgroep enorm specifiek kunt targetten. De grote social mediakanalen bevatten zo veel data dat je kunt targeten op de meest specifieke eigenschappen en interesses. Je kunt dus je boodschap perfect bij de mensen krijgen die je wil.

Bovendien krijg je er ook een hele hoop data voor terug. Bij adverteren op social media kun je perfect zien hoe je advertentie presteerde en wat je beter kunt doen om je volgende social media campagnes beter te maken.

 

Je bepaalt bij adverteren op social media bovendien perfect zelf hoeveel je wil uitgeven. Je kiest een dagbudget en een looptijd voor jouw advertenties op social media. Er wordt nooit meer advertentiebudget besteed dan jij hebt ingesteld. Op die manier kun je zeer kostenefficiënt te werk gaan en gericht meer of minder investeren wanneer nodig.

 

 

De veelzijdigheid van adverteren op social media

Adverteren op social media kan zowat alle vormen en maten aannemen. Van foto tot video, in de feed of in de inbox, vierkant of rechthoekig.

Je kunt bij het adverteren op social media dus erg creatief uit de hoek komen en je merk op een unieke manier in de kijker zetten. En dat is belangrijk, want je hebt bij adverteren op social media maar een fractie van een seconde om de aandacht van je doelgroep te trekken.

Bij BeeNobby ondersteunen we je indien nodig ook bij het maken van de advertentiebeelden. Creatieve, opvallende beelden die nauw bij de boodschap en bij jouw merkidentiteit aansluiten.

Vraag je offerte voor social media advertising

Van ondersteuning tot complete uitbesteding

Onze Social media experts helpen je graag op weg bij het adverteren op social media. We leren je om je dienst of product te promoten op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn of welk social mediakanaal dan ook. Ook na de opstart blijven we uiteraard jouw marketingpartner wanneer nodig.

Wil je liever het adverteren op social media volledig aan ons overlaten? Dat kan ook. In dat geval zorgen we voor

  - Een nauwkeurig strategisch plan
  - Een advertentieplanning voor een vooropgestelde periode
  - Effectieve advertenties met nauwkeurige targeting
  - Opvolging en optimalisaties van de campagnes
  - Uitgebreide rapportering

 

Ook interessant voor jou?

Social media beheer

Social media beheer

Marketingplan

Marketing

Google Ads

Marketing

Eens babbelen over jouw Social media marketing?

Wil je gratis advies? Of wil je samen bekijken wat we kunnen doen? Plan dan een gesprek in!
Gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Maak nu een afspraak