Marketingadvies voor bedrijven

Website
bouw, copy & beheer

Doelgericht, stijlvol en mobielvriendelijk

Als onderdeel van jouw marketingstrategie

Vlot vindbaar via zoekmachines als Google

Volledig nieuw of optimalisatie van bestaande website

Tijd voor een vrijblijvende kennismaking?

Vul je hieronder je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Contacteer mij

Tijd voor een nieuwe website? Of wil je je huidige website optimaliseren? BeeNobby is jouw partner van A tot Z. We zijn jouw websitepartner van strategievorming tot en met de tekstuele invulling en opvolging.

Een website laten bouwen binnen jouw budget

Een website is vandaag de dag cruciaal voor zowat elk bedrijf. Daarom vinden we het belangrijk om sterke websites toegankelijk te maken voor elk bedrijf.

We maken websites voor elk budget. Wij zorgen voor een website die je doelgroep aanspreekt en je helpt om klanten aan te trekken.

Neem contact op of maak meteen een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Website laten bouwen visual

Waarom een nieuwe website laten bouwen?

Na enkele jaren is je website verouderd, zowel op het vlak van uitzicht als op het vlak van functionaliteit. Een nieuwe website laten bouwen of je website laten vernieuwen is dan een goed idee.

Met een geoptimaliseerde website kun je er weer voor een lange tijd tegenaan. Je website is in orde met de laatste technische vereisten, maar ook met de nieuwste Google-richtlijnen om beter gevonden te worden op het zoeknetwerk.

Je kiest dus niet alleen voor een nieuwe website om stijlvol te zijn. Een nieuwe website zorgt ook voor een betere vindbaarheid en een betere gebruikservaring.

Voor elk budget

BeeNobby bouwt stijlvolle, mobielvriendelijke, vindbare… websites al vanaf € 1700.

Geoptimaliseerd voor Google

Elke website die we bouwen is volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in de Google Zoekresultaten (SEO).

Service na verkoop

Na het bouwen van de website kun je ook op ons rekenen voor aanpassingen (kleine aanpassingen zijn kosteloos!) en updates.

Enkele van onze websites:

Onderstaande websites zijn volledige gemaakt door BeeNobby:

Website laten bouwen visual
Service voor en na publicatie website

Service voor én na publicatie

Voor en na het bouwen van je nieuwe website kun je rekenen op onze uitgebreide service.

Voordat we aa je website beginnen, maken we indien nodig alle server- en domeintaken in orde. We vragen je domeinnaam aan, zorgen voor een serverruimte en doen de volledige WordPress-installatie en opstart.

We denken actief mee na over hoe de website opgebouwd moet zijn en wat de inhoud moet worden, opdat ze aansluiten bij je doelstellingen.

Na het bouwen van de website zijn we vlot bereikbaar voor aanpassingen en toevoegingen. Kleine aanpassingen zijn zelfs helemaal kosteloos.

Tot slot houden we je website up-to-date. We voeren de nodige updates uit terwijl de functionaliteit van de website behouden blijft.

Jouw website optimaliseren?

Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden.