Website laten bouwen

Tijd voor een gloednieuwe website? BeeNobby is jouw partner van A tot Z. We ondersteunen je niet alleen met het bouwen van de website. We denken actief mee na over de opbouw en de inhoud ervan.

Je kunt namelijk alleen met een doordachte aanpak een website maken die stijlvol is, de doelgroep aanspreekt en hoog scoort in de Google Zoekresultaten.

Een website laten bouwen binnen jouw budget

Een nieuwe website hoeft geen fortuin te kosten. Ook met een beperkt budget kun je bij Communicatiebureau BeeNobby een stijlvolle website laten bouwen die perfect doet wat hij moet doen.

Heb je een groter budget en mogen er wat meer toeters en bellen aan je nieuwe website zitten? Dat kan natuurlijk ook.

Benieuwd wat het kost om een website te laten bouwen? Bij BeeNobby bouwen we websites vanaf € 1 700. De exacte prijs voor jouw nieuwe website is echter niet te voorspellen zonder verdere informatie.

Neem contact op of maak meteen een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Website laten bouwen visual

Waarom een nieuwe website laten bouwen?

Na enkele jaren is je website verouderd, zowel op het vlak van uitzicht als op het vlak van functionaliteit. Een nieuwe website laten bouwen is dan een goed idee.

Met een nieuwe website kun je er weer voor een lange tijd tegenaan. Je website is in orde met de laatste technische vereisten, maar ook met de nieuwste Google-richtlijnen om beter gevonden te worden op het zoeknetwerk.

Je kiest dus niet alleen voor een nieuwe website om stijlvol te zijn. Een nieuwe website zorgt ook voor een betere vindbaarheid en een betere gebruikservaring.

Voor elk budget

BeeNobby bouwt stijlvolle, mobielvriendelijke, vindbare… websites al vanaf € 1700.

Geoptimaliseerd voor Google

Elke website die we bouwen is volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in de Google Zoekresultaten (SEO).

Service na verkoop

Na het bouwen van de website kun je ook op ons rekenen voor aanpassingen (kleine aanpassingen zijn kosteloos!) en updates.

Enkele van onze websites:

Onderstaande websites zijn volledige gemaakt door BeeNobby:

Website laten bouwen visual
Service voor en na publicatie website

Service voor én na publicatie

Voor en na het bouwen van je nieuwe website kun je rekenen op onze uitgebreide service.

Voordat we aa je website beginnen, maken we indien nodig alle server- en domeintaken in orde. We vragen je domeinnaam aan, zorgen voor een serverruimte en doen de volledige WordPress-installatie en opstart.

We denken actief mee na over hoe de website opgebouwd moet zijn en wat de inhoud moet worden, opdat ze aansluiten bij je doelstellingen.

Na het bouwen van de website zijn we vlot bereikbaar voor aanpassingen en toevoegingen. Kleine aanpassingen zijn zelfs helemaal kosteloos.

Tot slot houden we je website up-to-date. We voeren de nodige updates uit terwijl de functionaliteit van de website behouden blijft.

Tijd voor een nieuwe/vernieuwde website?

Contacteer ons voor professionele zoekmachineoptimalisatie