Boost je zaak met Digitale Marketing

Strategisch en doelgericht

Google- & LinkedIn gecertificeerd

Rapportering in mensentaal

Gratis eerste consultancy

Maandelijks opzegbaar

Start vandaag met straffe digitale marketing

Vul je telefoonnummer, naam en bedrijf in, dan nemen we snel contact met u op.

Wat is digital marketing?

Digitale marketing omvat een breed scala aan online strategieën en tactieken om de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten, de doelgroep te bereiken en conversie te stimuleren. In een tijdperk waarin digitale media de norm zijn, is het essentieel om de mogelijkheden van online kanalen te benutten om je bedrijf te laten bloeien.

Bij BeeNobby begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, daarom ontwikkelen we op maat gemaakte digitale marketingcampagnes die aansluiten bij jouw specifieke doelen en doelgroep. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media marketing, contentcreatie of betaalde advertenties op Google, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online opvalt.

Kies voor BeeNobby en ontdek hoe digitale marketing uw bedrijfsdoelen kan helpen behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf in de digitale wereld.

De definitie van digitale marketing

Digitale marketing, ook wel online marketing genoemd, verwijst naar het gebruik van digitale kanalen, platforms en technologieën om producten, diensten en merken te promoten, en om de interactie met de doelgroep te vergemakkelijken.

Het omvat een breed scala aan online marketingactiviteiten die gericht zijn op het aantrekken, betrekken en converteren van potentiële klanten via digitale middelen.

Digitale afkortingen

Wie de eerste stappen zet in digitale marketing komt al snel erg veel afkortingen tegen: SEO, SEA, CPM en CTR zijn slechts enkele voorbeelden. Hieronder lijsten we de voornaamste digital marketing-afkortingen op:

SEO

Search Engine Optimization. Het totale scala aan activiteiten om een webpagina hoog te laten scoren in een zoekmachine (b.v. Google), op de voor die webpagina relevante zoekwoorden.

SEA

Search Engine Advertising. Tegen betaling verschijnen boven de normale (organische) zoekresultaten bij specifieke zoekwoorden.

CPM

Cost Per Mile. De kost van een advertentie wanneer die 1000 keer wordt weergeven.

CTR

Click Through Rate. Hoe vaak er op een advertentie geklikt wordt per 100 vertoningen.

CMS

Content Management System. Een websitebeheersysteem (zoals WordPress), waarmee eigenaars hun website gemakkelijk kunnen beheren.

GA4

Google Analytics 4. De nieuwste versie van Google Analytics, een tool om de prestaties van je website en het gedrag van websitebezoekers in kaart te brengen.

CAPTCHA

De techniek om te bepalen of een formulier wordt ingevuld door een mens of een robot. Voorkomt SPAM.

Hiermee helpen we klanten het vaakst:

Een significante boost

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Sinds we BeeNobby als vaste marketingpartner hebben merken, we een duidelijke boost in kwalitatieve prijsaanvragen. De medewerkers van BeeNobby antwoorden snel op vragen en stellen zich flexibel op om -ook last minute- ons te ondersteunen op vlak van marketing en communicatie.
Koen Lammertyn
Alg. Directeur Lammertyn.net

Van veel markten thuis

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Ik kwam oorspronkelijk bij BeeNobby een rebrandingproject. Toen ik hoorde dat ze ook digitale marketing deden, zaten we samen om de mogelijkheden voor mijn winkel te bekijken. BeeNobby bouwde mijn volledige webshop én bereikt mijn klanten met creatieve campagnes op sociale media.
Katty Huberty-Pieters
Zaakvoerder Ter Heuven

Alles snel geregeld

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Ik moet gelukkig nooit lang wachten op een antwoord van BeeNobby. Bovenop de lopende campagnes staan ze altijd klaar om snel te schakelen voor dringende design- of marketingtaken die plots op komen duiken.
Marc van Kessel
Manager bij Bostore

“What’s in it for me?”

De kans dat digitale marketing jouw zaak een boost kan geven, is groot. Het enige wat je nodig hebt, is een professional die jouw digitale marketing op de juiste manier aanpakt.

Gecertificeerde marketeers aan je zijde

Met BeeNobby als marketingbureau kun je beroep doen op ervaren marketeers. Bovendien zijn we gecertificeerd in zowel Google Advertising als LinkedIn Advertising.

We denken mee na over jouw digitale marketing en voeren die digitale marketing (indien gewenst) ook uit. Van strategievorming tot en met het schrijven van de advertentiekoppen kun je rekenen op BeeNobby.

Heldere rapportage in mensentaal

Als je straks investeert in digitale marketing, wil je ook weten welke return dat oplevert.

Daarom rapporteren we bij BeeNobby uitgebreid én in mensentaal. Jij en/of een collega bekijkt de resultaten samen met onze marketeer en kunt al je vragen aan hem stellen.

Op die manier weet je waar we mee bezig zijn, wat de resultaten zijn en wat we eventueel kunnen doen om verder te optimaliseren. Korter op de bal, betere resultaten!

Geen langdurige vaste contracten

Bij BeeNobby hang je niet vast aan een verplichte langdurige samenwerking. Zolang jullie tevreden zijn en onze digitale marketingondersteuning nodig hebben, kun je op ons rekenen.

Moest je, om welke reden dan ook, geen nood meer hebben aan onze diensten, dan kunnen we maandelijks de samenwerking (tijdelijk) stopzetten. No hard feelings.

Enkele van onze opdrachtgevers:

Let’s Talk Marketing!

Ben je benieuwd naar de meerwaarde van digitale marketing voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking.

info@beenobby.com
0468 51 47 57