Marketing voor start-ups


Je start-up juist in de markt plaatsen

Als startende onderneming is het belangrijk om je bedrijf in goed in de markt te zetten. Je moet je doelgroep definiëren en deze doelgroep op de juiste manier bereiken. Marketing voor start-ups is een erg belangrijk onderdeel in de opstart en groei van je nieuwe onderneming.

Bij BeeNobby ondersteunen we je allround in de marketing van je start-up. Indien nodig begeleiden we je van de creatie van het eerste logo tot en met het delen van je gloednieuwe website op je social media accounts.

Meeting voor marketing voor startups

Flexibele ondersteuning

We stellen ons flexibel op om jouw start-up te ondersteunen met gerichte marketing.

Wil je enkel een grondige doelgroepanalyse of ben je op zoek naar een volledige huisstijl met marketingplan? Wat het ook is, je kunt rekenen op BeeNobby.

Huisstijlontwikkeling

Wil je een huisstijl die perfect aansluit bij je identiteit en doelgroep? We denken creatief mee met je na en ontwikkelen een volledige huisstijl voor jouw start-up.

Communicatie

Begin met communiceren naar je doelgroepen toe. Op een creatieve, doelgerichte manier die binnen je huisstijl past.

Marketing

Om te groeien heb je klanten nodig. Die vinden we met doelgerichte (digitale) marketing. We gaan niet zomaar wat adverteren, maar wel met een uitgekiemde strategie.


Mogelijke services:
naam, logo, slagzin, kleurenpallet, huisstijlgids, website, signage, naamkaartjes, briefhoofden etc.


Mogelijke services:
website, bedrijfsblog, video, social media, e-mailings, brochures, flyers etc.


Mogelijke services:
Google Ads (SEA), social media advertising, content marketing, e-mailmarketing, direct marketing, SEO etc.

Zo gaat BeeNobby te werk:

Communicatiebureau BeeNobby staat jouw start-up bij van A tot Z. Je kunt op ons rekenen bij elke stap van het in de markt zetten van je start-up.

We stellen ons flexibel op om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. We spelen kort op de bal om jouw feedback te verwerken en de beste marketingmethoden voor jouw start-up op poten te zetten.

Ten slotte dringen we ons nooit op. Het is en blijft jouw start-up, jouw onderneming. Wij geven advies op basis van onze jarenlange marketingervaring en luisteren aandachtig naar jouw wensen en jouw doelstellingen, die we samen trachten te verwezenlijken.

Een project start altijd met een kennismaking. Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak in.

Kernwoord: Samen

We willen ons nooit opdringen in een start-up. We luisteren uitgebreid naar de visie van de ondernemer en zorgen voor marketing die daarin past. We geven als marketingpartner uiteraard wel advies op basis van onze jarenlange ervaring.

Flexibiliteit troef

Marketing voor start-ups kan snel veranderen. Er kan immers veel getest en geprobeerd worden. Daarom stellen we ons flexibel op en spelen we kort op de bal.

Van A tot Z

We ondersteunen jou en je start-up op alle vlakken. Van logocreatie tot en met gerichte online marketing. Zoek je ondersteuning voor het totaalpakket of voor iets specifieks? Je kunt altijd op ons rekenen.

BeeNobby als partner voor jouw start-up?

Aarzel niet om contact op te nemen voor een kennismaking. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.